Help De Twee Gezusters op Rhodos de corona door

Help De Twee Gezusters op Rhodos de corona door | Geld inzamelen
 
 
Verloren seizoen door Covid 19

Met heel veel plezier heb ik een aantal zomers gewerkt bij Silvia en haar broer Paul op Rhodos, de laatste jaren kom ik er als gast. De Twee gezusters hoort bij een vakantie op Rhodos. Nu is 2020 eigenlijk totaal in het water gevallen door de corona, waardoor er nauwelijks inkomsten waren, maar de vaste lasten uiteraard wel door zijn blijven lopen. Dat is niet vol te houden, uiteindelijk is het potje leeg. 

Nu is Silvia geen vrouw die hulp vraagt, en daarom heb ik besloten deze actie te starten, want ik weet dat ze het keihard nodig heeft om de bar te kunnen behouden.

En natuurlijk zit er ook een stukje eigenbelang in, ik wil namelijk niets liever, en ik weet velen met mij,  dan straks weer gezellig op Rhodos bij Sil en Paul aan de bar te kunnen zitten, daarnaast, wat is de barstraat zonder de Twee Gezusters?

Ik weet dat er heel veel vaste gasten zijn die er al jaren komen, en nou hoop ik oprecht dat we haar met zijn allen, al is het met een kleine bijdrage, door deze periode heen kunnen helpen. Alle kleine beetjes helpen. Het minimale bedrag is €5.- en komt meteen bij Silvia terecht.

Ik wil jullie alvast echt heel erg bedanken en hopelijk tot op Rhodos!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
58 donaties
€ 2.080,00