HELP DE STUDENTEN!

HELP DE STUDENTEN! | Geld inzamelen
 
 
Help ons werken aan een beter milieu en het tekort aan studentenwoningen oplossen!

Beste Allemaal,

 

Wij zijn een groep studenten van de Hogeschool Rotterdam, sinds dit jaar zijn wij begonnen aan de Minor FieldLab Turning Innovation Into Business. Voor deze minor zijn wij bezig een onderneming op te zetten genaamd Green Housing. Vanuit ons onderzoek op de markt is gebleken dat het tekort aan studenten woningen in Rotterdam drastisch aan het stijgen is, wij zijn zelf studenten dus bevinden wij ons midden in het probleem. Het tekort aan studentenwoningen blijft stijgen en dit probleem willen wij dus helpen aanpakken door hier een gepaste oplossing voor aan te dragen. Hieruit is het concept Green Housing voortgevloeid.

Green Housing is een bedrijf die groene containerwoningen creeert voor studenten, wij helpen niet alleen de student maar willen ook steentje bijdragen aan een gezonder en duurzamer milieu door de containerwoningen te laten functioneren op groene stroom (zonnepanelen), hiermee willen wij onder de studenten ook een stukje bewustzijn creeeren.

Wij zijn in de startfase van Green Housing en hiervoor is er natuurlijk kapitaal nodig, wat wij als studenten niet kunnen realiseren. Wij hebben intussen al meerdere bedrijven benaderd voor een samenwerking en steun met ons project maar helaas hebben wij nog hulp geen bedrijven gevonden die bereid zijn ons te steunen hierin. Daarom hebben wij besloten op deze manier hulp te vragen aan de Nederlandse maatschappij om ons te steunen met dit project. Wij zijn de toekomst van morgen en willen met ons project een steentje bijdragen om deze grote problemen op te lossen.

Het doel van deze inzamelingsactie is om een trial containerwoning op te zetten, zodat wij aan  toekomstige partnerbedrijven kunnen laten zien dat dit de juiste oplossing is voor studenten. Wanneer de containerwoning er staat willen wij een medestudent hierin voor een paar maandjes laten wonen zodat hij/zij zijn ervaring met ons kan delen; hoe het is om te wonen in een container die functioneert op groene stroom.

Onze dank is groot!

 

Groet,

Kimberly Cronie

Tijs van den Dool

Jeremy van den Berg

Talha Kocak

Abdulkadir AkarEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 20,00
Doel: € 15.000,00
0%

Deze actie is gesloten.