Help de Stichting Kat zonder Zorgen

Help de Stichting Kat zonder Zorgen | Geld inzamelen
 
 
Help de Stichting Kat zonder Zorgen

Stichting Kat zonder Zorgen is een speciale opvang voor ( chronisch) zieke, gehandicapte, verwaarloosde en /of mishandelde katjes in Voorschoten.

We luiden de noodklok!

Het opvanghuis van Stichting Kat zonder Zorgen zit behoorlijk vol. Er zitten nu zo'n 15 katten. 7 Augustus zijn er 2 zieke kittens bij gekomen. Beide zwaar verwaarloosd uit een vies en enorm stinkend huis gehaald. Ze waren uitgehongerd, zaten onder de vlooien en hun buikjes vol met wormen. En nu...een week later...de kleintjes spelen en eten goed. Ook al is er weinig geld, je laat ze niet zomaar stikken.

Via vaste donateurs komt er tussen de 300 en 400 euro per maand binnen. De kosten zijn echter rond de 2000 euro per maand. Dat houdt een keer op natuurlijk. En waar moeten de beestjes dan naar toe? Ze krijgen hier zoveel liefde en de juiste verzorging.

Wie helpt er, zodat de mensen van deze stichting deze beestjes kunnen verzorgen, eten te geven en vooral veel liefde te geven? Het geld is zo hard nodig. Alvast bedankt, ook namens de katten.

Kijk voor meer informatie over de stichting op https://www.facebook.com/groups/1645590375763546/?hc_ref=SEARCHEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 60,00

Deze actie is gesloten.