Help de startende imker!

Help de startende imker! | Geld inzamelen
 
 
Steun mij als startende hobby imker en ontvang van de eerste honing!

Zoals de meesten van jullie weten, start ik als hobby imker! De facinatie voor de bijen heeft mij gegrepen, je kunt wel zeggen dat ik ben 'aangestoken' ;). De complexiteit van deze diertjes en hun onmetelijke waarde voor de natuur maakt mij nu al passioneel. 

Inmiddels heb ik de eerste les gehad en kan ik niet wachten om met mijn eigen kast en volk te beginnen. 

Echter... het starten van deze prachtige hobby brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Je moet imkermaterialen aanschaffen, kasten, raampjes, materiaal om honing te oogsten. Bijgaand tref je een plaatje met een inschatting van de kosten aan zoals opgegeven door de NBV (Nederlandse Bijenhouders Vereniging). Nu is dit wat ruim aangehouden en sommige materialen kan ik lenen van de lokale vereniging, maar er blijft nog heel wat over. Daar kan ik best wat (financiele) hulp bij gebruiken! Ik hoop daarom op mensen die mij willen sponsoren, om deze hobby te kunnen verwezenlijken. Je maakt niet alleen mij er heel blij mee, maar helpt ook de natuur een handje!

Daarom heb ik de volgende actie bedacht: een ieder die mij voor minimaal € 10,00 steunt ontvangt van de eerste oogst 2 potjes honing!*

Alvast hartelijk dank voor je donatie!

 

 

 

* Honing is een natuurproduct en bijen laten zich tot op zekere hoogte sturen. Er zijn vele factoren van invloed op een succevol honingseizoen, waaronder bijvoorbeeld het weer. Garanties of termijnen kan ik helaas niet bieden. De verwachting is dat de eerste honing geoogst kan worden in het voorjaar van 2018. Afhankelijk van de honingopbrengst en aantal donateurs kan het wat langer duren voordat je je honing in ontvangst kunt nemen.


Per donateur maximaal 2 potjes honing. De potjes worden niet verzonden. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 450,00
Doel: € 450,00
100%

Deze actie is gesloten.