Help de SRB de crisis overleven

Help de SRB de crisis overleven | Geld inzamelen
 
 

De Schiedamse Reddingsbrigade is een vrijwilligersorganisasatie die is opgericht op 5 september 1927 en zich in Schiedam bezig houdt met het geven van het ZwemABC. Dit is ons basis inkomen, daarnaast leiden wij mensen op tot zwemmend redder en beveiligen we evenementen op en om het water in Schiedam. Helaas zijn op enkele na alle evenementen het afgelopen jaar geannuleerd en missen we deze inkomsten.

Door de Corona maatregelen waren de zwembaden een deel van het afgelopen jaar gesloten en open met strenge afspraken, waardoor we aan een beperkt aantal leerlingen konden lesgeven. Hierdoor liepen wij veel inkomsten mis. 
wij hebben het afgelopen jaar afgesloten met een tekort van bijna € 5.000,-

Ook dit jaar zijn we begonnen met een sluiting tot tenminste 2 maart aanstaande. Hoe het daarna verder gaat is afwachten, maar we hopen onze zwemlessen snel te kunnen hervatten. 

Financieel maken wij ons zorgen over het voortbestaan van onze bijna 100 jarige brigade. Onze vasten lasten zoals de huur van de zwembaden, lidmaatschap van Reddingsbrigade  Nederland, verzekeringen en onderhoud en opslag van ons materiaal lopen door. Ons ledental is door Corona het afgelopen jaar teruggelopen en ook blijft de betaling van het lidmaatschap 2021 door onze huidige leden achter. 

We verwachten ook dit jaar met een financieel te kort van € 9000,- af te sluiten. Hiermee is onze financiële buffer nagenoeg verdwenen. 

ons motto is: zolang niet iedereen kan zwemmen, moet iedere zwemmer kunnen redden.

Heeft u vertrouwen in ons en deelt u ons motto, steun ons dan met uw donatie.

Met deze doneeractie hopen we € 15.000,- op te halen om te overleven.

Samen kunnen we de Corona aan.

Dank voor uw steun en vertrouwen in de SRB

 

Bestuur | Schiedamse Reddingsbrigade 

www.Reddingsbrigade-Schiedam.nl

info@reddingsbrigade-schiedam.nl

Facebook Schiedamse Reddingsbrigade Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
51 donaties
€ 1.426,00
Doel: € 15.000,00
9%