Help de slachtoffers van St. Maarten

Help de slachtoffers van St. Maarten | Geld inzamelen
 
 

Beste allemaal,

Help de slachtoffers van Orkaan Irma op St. Maarten en steun Stichting Vrienden van Sint Maarten Medical Center.

Mijn lieve vrienden Emiko Bird-Lake en Eddie zijn alles kwijt. Emiko is cardiologe in het ziekenhuis St. Maarten Medical Center. Zij schreef mij vorige week donderdag op FB messenger: ' Alles is verwoest op het eiland, het is de ergste ramp ooit. Er is alleen af en toe internet in het ziekenhuis, er is geen eens radio, daardoor weten wij niet wat zich af speelt op het eiland. Hulp is direct nodig omdat de volgende orkanen alweer onderweg zijn. Via het Rode Kruis kan je doneren voor Nood hulp maar er is nog veel meer hulp nodig direct ter plaatse.

Zij vroeg mij een fundraising op te zetten. Nu, een week evrder is er een Stichting uit geboren: Vrienden van Sint Maarten Medical Center.

Onze Stichting werkt nauw samen met diverse ziekenhuizen zoals het UMC Groningen en het Maasstad ziekenhuis in Nederland. Wij hebben direct contact om het eiland met de directie en diverse specialisten zoals Dr. Peer Neeleman en Dr Emiko Bird-Lake, Dr. Holiday en Dr. Mercelino van het SMMC.  Hierdoor kunnen zijn wij er zeker van dat het geld en goederen daadwerkelijk zijn bestemming bereikt.

Dit is waar het gedoneerde geld naar toe gaat:

1. Directe hulp aan het ziekenhuis d.m.v. nieuwe aparatuur en EHBO middelen

2. Medicijnen zoals Tetanus vaccins

3. Wederopbouw ziekenhuis door voorzieningen in bouwmaterialen 

4. Wederopbouw van scholen

5. Ondersteuning wederopbouw van onverzekerde, hulpbehoevende inwoners

 

 

De website van het ziekenhuis: http://smmc.sx/

De website van onze Stichting: www.helpsintmaartennu.nl

Onze facebook: https://www.facebook.com/stichtingvriendenvansmmc/

Zaterdag 23 september organiseren wij een benefiet gospel concert in Amsterdam. Locatie en line-up volgen via onze website en social media.

Alvast enorm bedankt namens het gehele team van het Sint Maarten Medical Center en namens Debby Thomas en Janet Martinus, initiatiefneemsters Stichting Vrienden van Sint Maarten Medical Center.

#OrkaanIrma #StMaarten #StMaartenmedicalCenter #Doneernu #togetherstronger #rebuildsintmaartenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

124 donaties
€ 10.960,00
Doel: € 25.000,00
43%

Deze actie is gesloten.