Help de slachtoffers van orkaan Harvey !

Help de slachtoffers van orkaan Harvey ! | Geld inzamelen
 
 
Crowdfunding voor de huisdieren die direct getroffen zijn door orkaan Harvey VS

Wij halen (o.a.) in Nederland geld op voor de huisdieren die direct getroffen zijn door orkaan Harvey in Texas, Verenigde Staten.

Door deze orkaan zijn veel huisdieren plots op straat terecht gekomen, gescheiden van hun eigenaar. Ze worden vaak onderkoeld, ondervoed en /of verwond aangetroffen door reddingswerkers.


Om de getroffen huisdieren zo goed mogelijk te kunnen helpen met hun medische aandoeningen en/of verwondingen zijn wij voor het grootste gedeelte afhankelijk van donaties. Een groot gedeelte hiervan gaat ook naar het bekostigen van medisch gereedschap, transport en onderdak.

Om goed voor deze dieren te kunnen zorgen, moeten deze ook massaal gevaccineerd worden wat ook veel kosten met zich mee brengt.

Wij vinden het tevens belangrijk om voor deze dieren een plek te vinden die ook na de dreiging van orkaan Harvey onderdak biedt.

 

Met grote dank aan de Nederlandse financiers worden alle gedoneerde bedragen direct beschikbaar gesteld aan de lokale (Texas, Verenigde Staten) organisatie.

 Wij willen deze dieren niet in de steek laten ! U toch ook niet ?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 15,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.