Help de Roemeense werkpaarden de winter door

Help de Roemeense werkpaarden de winter door | Geld inzamelen
 
 

Update 25 november:

A.s. dinsdag is het Giving Tuesday (29 november) met als thema: samen meer goed doen.

T/m februari 2023 zamelen wij geld in om hooi te kunnen uitdelen in de dorpen van de provincie Vaslui, Oost-Romenië. De paarden hebben jullie hulp hard nodig, ook deze winter. Helpen jullie mee?

 

Update 16 november:

Er is eind oktober hooi uitgedeeld in de regio Murgeni (zie foto's). Nu willen we graag geld inzamelen om hooi te kunnen geven aan de arme Roma en hun paarden in de regio Iana. Het huidige bedrag van € 820,- is volledig bij de rekening van Murgeni gelegd. Wij hopen dat jullie ons normaals willen steunen!!

Alvast heel hartelijk bedankt!

1 baal hooi € 3,-
2 balen hooi € 6,-
3 balen hooi € 9,-
4 balen hooi € 12,-
etc.

https://www.roemeensepaardeninnood.nl

 

21 oktober:

Een zware periode breekt binnenkort aan voor de Roma en de werkpaarden. Mens en dier leven in tochtige huizen en stallen. Tijdens de wintermaanden kan het flink vriezen met veel sneeuw en ijs.

Onze stichting gaat vanaf 1 november balen hooi aanbieden aan de arme paardeneigenaren. De paarden hebben dit voer heel hard nodig om de koude periode door te komen en om zelf warm te blijven. De dieren moeten het hele jaar hard werken, ook in de winter. STEUNEN JULLIE ONS?

Alvast heel hartelijk bedankt!

1 baal hooi   € 3,-
2 balen hooi € 6,-
3 balen hooi € 9,-
4 balen hooi € 12,-
etc.

Doelstelling van de stichting
Stichting Roemeense Paarden in Nood heeft als doel om hulp te bieden aan Roemeense werkpaarden. Dit willen we bereiken door fondsen te werven waarmee projecten die het welzijn van paarden in Roemenië verbeteren, ondersteund kunnen worden.

Stichting Roemeense paarden in Nood werft fondsen voor meerdere projecten, waarvan wij continu de kwaliteit bewaken. De projecten die de stichting Roemeense Paarden in Nood ondersteunt, houden zich bezig met een of meerdere van onderstaande activiteiten:

Het bieden van gratis medische noodhulp
Het geven van educatie over de juiste verzorging van paarden
Het verstrekken van gratis hoefijzers aan paardeneigenaren die hun dier redelijk tot goed verzorgen
Politieke beïnvloeding op lokaal niveau

https://roemeensepaardeninnood.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

71 donaties
€ 1.200,00
Doel: € 2.500,00
48%