Help de RMWG uit de brand

Help de RMWG uit de brand | Geld inzamelen
 
 
Extra financiele middelen nodig voor de herbouw van ons scoutingclubhuis.

Op zondag 19 juni 2016, heeft een brand in ons clubhuis (het Meeuwennest) ervoor gezorgd dat de RMWG dit clubhuis niet meer kan gebruiken. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen en is er alleen maar materiele schade.

Naar aanleiding van alle publiciteit is er enorm veel hulp geboden door scoutinggroepen uit de Regio, ouders, leden, omwonenden en de Gemeente. Voor de RMWG is dit hartverwarmend!

Momenteel is het bestuur druk bezig met de herbouw plannen en de vergunningen voor elkaar te krijgen. Er zijn experts bij gekomen, en contra experts komen kijken, er is een asbest onderzoek gedaan (er bleek geen asbest aanwezig zoals we al verwachten) en er zijn vele brieven gestuurd.
Inmiddels hebben de experts overeenstemming bereikt over wat de schade is en heeft de verzekeraar aangegeven hoeveel ze gaan uitkeren. Helaas is dit te weinig om de sloop en herbouw mee te financieren.

We willen graag na de zomerkampen weer spelen in het Meeuwennest en dit kan alleen met uw hulp! Uiteraard schrijven we ook diverse fondsen aan en organiseren we een tuinfeest waarmee we geld gaan ophalen. Maar alle beetjes zijn welkom!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 2.367,00
Doel: € 10.000,00
23%

Deze actie is gesloten.