Help de Pretty Smart POWER Girls naar het WK 2020!

Help de Pretty Smart POWER Girls naar het WK 2020! | Geld inzamelen
 
 
6 techniekmeiden hebben hulp nodig om naar het WK FIRST LEGO League in Detroit te kunnen!

Help jij mee zodat deze techniekmeiden het podium op het WK in Detroit bereiken?

De Pretty Smart POWER Girls (prettysmartpowergirls.nl), 6 meiden van 11-13 jaar, mogen voor het derde jaar op rij Nederland vertegenwoordigen op het WK FIRST LEGO League in Detroit, VS.

De FIRST LEGO League is een wereldwijde wetenschaps- en roboticawedstrijd en dit meidenteam behoort nu al drie jaar tot de top van Nederland. De twee voorgaande jaren waren ze op het WK in Detroit genomineerd voor awards in meerdere categorieën, maar grepen ze nét naast de prijzen.

Dit jaar zijn ze tweede bij de Beneluxfinale geworden en krijgen ze gelukkig een herkansing om het podium in Detroit te bereiken en die grijpen ze graag met beide handen aan!

Maar voor het zover is moet er eerst nog wel "even" €25.000 voor reis-en verblijfkosten binnengehaald worden, want  de reis naar Detroit wordt niet vergoed door de organisatie en de meiden hebben wel bakken met talent, maar geen geld.

#FIRSTLikeAGirl

De Pretty Smart POWER Girls zijn sinds 2018 ook actief bezig om andere meiden enthousiast te maken voor techniek. Ze doen dat onder andere door ambassadeurs te zijn voor #FIRSTLikeAGirl, een wereldwijd initiatief om meisjes die aan techniek doen in de spotlights te zetten en daarmee als positieve rolmodellen zichtbaarder te maken. Door deelname aan het WK kunnen de meiden veel meer impact maken.

Gelukkig zijn er veel mensen die graag zien dat meisjes slagen in de techniek. Ben jij ook zo iemand? De Pretty Smart POWER Girls kunnen wel een zetje in de rug gebruiken.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 500,00
Doel: € 5.000,00
10%

Deze actie is gesloten.