Help de OV en JFK School Oss aan materiaal!

Help de OV en JFK School Oss aan materiaal! | Geld inzamelen
 
 

Waarom deze actie:

In het weekend van vrijdag 17-9 op zaterdag 18-9 zijn ons schoolgebouw, onze schoolboeken en veel andere materialen onbruikbaar geworden.

Gelukkig zijn onze kinderen verwelkomd op andere scholen en gaan de lessen gewoon door! Door goed handelen van betrokkenen is erger voorkomen. Helaas blijft de schade enorm. Op school waren tevens de spullen van de Oudervereniging (OV) aanwezig.

De OV ondersteunt het onderwijspersoneel in de JFK school zodat de schoolgelden daar terecht komen waar ze nodig zijn: De kinderen!  Ze nemen taken uit handen van de juffen en de meesters door actief betrokken te zijn bij het organiseren van onder andere terugkerende thema's en activiteiten. 

Hoe kun jij helpen?

Hoewel de school is verzekerd is de OV dat helaas niet. Veel van de spullen die in de afgelopen jaren zijn aangeschaft zoals een muziekinstallatie, thematische versieringen, sport en spel materiaal, enzovoorts zijn helaas afgeschreven. 

Waarmee kun jij helpen?

Met een donatie via deze actie kan de Oudervereniging nieuwe spullen aanschaffen voor alle thematische gebeurtenissen en onze kinderen een fijne invulling van hun activiteiten helpen geven. Wat over is na het vervangen wordt in samenspraak met school gespendeerd aan zaken die de verzekering voor school als afgeschreven beschouwd.

Naast deze actie loopt er tevens een inzamelactie voor boeken, spelmateriaal, schrijfwaren en alles wat een school nodig heeft om weer op de been te komen en is te vinden op:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4376672635750882&id=100002245657594

Via het emailadres: Ouderverenigingjfkoss@gmail.com kunt u in contact komen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
82 donaties
€ 1.712,00