Help de ouders van Remon Bruinsma! Update 10 jan.

Help de ouders van Remon Bruinsma! Update 10 jan. | Geld inzamelen
 
 
Geef hen duidelijkheid en rust om deze nachtmerrie af te kunnen sluiten!

Update 10 januari:

Lieve mensen,

Wij zijn onze Remon verplicht om alles grondig uit te zoeken hoe hem dit allemaal kon gebeuren. Daarom hebben wij besloten om met een advocate ook een eigen onafhankelijk onderzoek te laten verrichten zodat we zeker weten dat er niets over het hoofd wordt gezien en wij kunnen zeggen dat we alles hebben gedaan om duidelijkheid te krijgen. We waren eerst geen voorstander van een doneeractie; we zijn de mensen al zo dankbaar voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Maar we hebben het nu zeker nodig omdat dit veel onkosten met zich gaat meebrengen. We hebben uw hulp nodig! We willen niet dat iemand anders zijn zoon of dochter dit ooit zal overkomen.

Veel vragen... onduidelijkheid. Nu hopen op meer antwoorden.

Ansje Dijkstra

 

Lieve mensen, 

Na een maand van zoeken, ongerustheid, angst en onzekerheid is op 1 januari het lichaam van Remon gevonden. De familie heeft in die tijd veel steun en hulp ontvangen en is daar erg dankbaar voor. Helaas is het hiermee nog niet afgelopen, want behalve de verschrikkelijke realiteit dat Remon nooit meer thuis zal komen, zijn er nog ontzettend veel onduidelijkheden. Het vinden van Remon is slechts 1 puzzelstukje in het geheel, er moeten nog heel veel puzzelstukjes worden gevonden.

Wij kunnen de zoon van Steffen en Ansje en de broer van Alex en Yvette niet teruggeven,maar we kunnen hen wel helpen om de kosten te financieren die nodig zijn om meer duidelijkheid te krijgen en daarmee de waarheid te achterhalen. Duidelijkheid die zo enorm nodig is om rust te krijgen, om het af te kunnen sluiten. Laten we nog even met z'n allen de saamhorigheid en steun die er is geweest tijdens de periode van vermissing vast te houden, zodat ze geen zorgen hoeven te hebben om de kosten die ze hebben gehad en de kosten die nog gaan komen. 

Samen kunnen we die last voor hen verlichten en zo hopelijk de waarheid achterhalen,zodat we Remon een waardig afscheid kunnen geven!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
801 donaties
€ 9.639,00

Deze actie is gesloten.