help de nepalese weesjongeren

help de nepalese weesjongeren | Geld inzamelen
 
 
Help de nepalese weesjongeren op een betere toekomst.

De laatste loodjes wegen het zwaarst.. 

 

Lieve mensen!

Voor het eindproject van mijn opleiding Medewerker maatschappelijke zorg krijg ik de unieke kans om naar Nepal te gaan! Ik zal in April met een groep klasgenoten 2 weken in Kathmandu verblijven en hier deelnemen aan een Quest Trek met Nepalese weesjongeren. Dit allemaal onder begeleiding van Mountain Child Care.

Mountain Child Care is een organisatie die weesjongeren, die op straat of in opvangtehuizen leven, zicht geven op een beter toekomstbeeld. Dit doen zij doormiddel van de Quest Trek. Tijdens deze tocht door het Himalaya gebergte leren de jongeren door opdrachten en coaching hun talenten en kwaliteiten te ontdekken. Hierop volgend krijgen zij 3 jaar begeleiding bij het vinden van een passende baan en/of scholing, zodat zij een mooie toekomst tegemoet gaan.

Deze tocht zullen wij samen met de weesjongeren gaan lopen. En doormiddel van coaching en training gaan wij met de weesjongeren op zoek naar onszelf en het beste in elkaar. Daarnaast zullen wij in Kathmandu kennis maken met de gehandicaptenzorg in Nepal en op bezoek gaan bij verzorgingstehuizen.

Om deze onwijs gave ervaring mee te mogen maken, moet ik een bedrag van €2500 ophalen waarvan ik nu nog €800,- moet. Van dit bedrag word mijn reis, de coaching en begeleiding die de weesjongere tijdens de Quest Trek krijgt en de 3 opvolgende jaren waarin zij begeleid zullen worden, gefinancieerd. Dit bedrag moet ik ophalen door middel van sponsoring. Hier heb ik jullie hulp hard bij nodig! Dus wil je een bijdrage leveren aan deze "Once in a life time" ervaring en een Nepalese weesjongere de kans geven op een betere toekomst? 

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op:
http://www.mountainchildcare.org/home-2/

Alvast heel erg bedankt!

Liefs, DebbyEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 70,00
Doel: € 800,00
8%

Deze actie is gesloten.