Help de Nepalese jongeren hun talenten ontdekken

Help de Nepalese jongeren hun talenten ontdekken | Geld inzamelen
 
 
Wij gaan onze kennis in 5 maanden stage inzetten om de Nepalese jongeren te coachen

Voor onze studie Toegepaste Psychologie zullen wij in 2018 naar Nepal afreizen om daar stage te lopen bij de stichting Mountain Child Care. Deze stichting zet zich in voor Nepalese jongeren en helpt hen om in contact te komen met hun diepste drijfveren en talenten. Door hier aandacht aan te besteden leren de jongeren om leiding over hun eigen leven te nemen, wat hun in staat stelt om volwaardig aan de samenleving deel te nemen. Dit wordt gedaan door middel van coachingstrajecten die worden gestart met 6-daagse trekkingen door de Himalaya.

Tijdens de stage zullen wij jongeren persoonlijk gaan coachen en begeleiden bij het ontdekken van deze drijfveren/talenten. We zullen mee gaan met de trekkingstochten en zo nodig mee naar potentiële stage-werkplekken. Zo kunnen wij een directe bijdrage leveren aan de toekomst van deze jongeren. 

Het is de bedoeling dat Doris en ik samen een bedrag van 4.000,- doneren aan Mountain Child Care om de bezigheden in Nepal te kunnen financieren (dit staat los van de stage!). Aangezien dit bedrag bovenop onze reis- en verblijfskosten komt, hebben wij jullie hulp nodig!

DOOR ONS TE STEUNEN HELP JE DIRECT 2 NEPALESE JONGEREN AAN EEN KANS OM ZICH PERSOONLIJK TE ONTWIKKELEN EN HELP JE ONS OM TIJDENS DEZE TOCHTEN ONZE KENNIS EN VAARDIGHEDEN IN TE ZETTEN BIJ HET BEGELEIDEN VAN DE JONGEREN. 

Het bedrag wordt alleen gebruikt voor de coachingstrajecten/trekkingstochten voor de Nepalese jongeren en NIET voor andere zaken zoals vliegticket-/verblijfskosten.

Wil je zien wat wij doen? Wij gaan een wekelijkse blog bijhouden om te laten zien hoe we daar aan het werk zijn om deze jongeren te helpen! 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

79 donaties
€ 2.296,00
Doel: € 4.000,00
57%

Deze actie is gesloten.