Help de nepaleese kinderen

Help de nepaleese kinderen | Geld inzamelen
 
 
Help mij met elke donatie de kinderen uit Nepal een handje op weg te helpen!

Hallo ik ben Doreen Modderkolk ik ben 18 jaar en ik doe de opleiding MMZ niveau 4 en ik zit in mijn laatste jaar.
In het laatste jaar krijgen wij de prachtige kans om naar nepal te gaan en deze pak ik met beide handen aan.
Om mee te kunnen doen, heb ik een totale sponsoring nodig van 3000 euro nodig.
Ik zou het super vinden als jullie mij zouden helpen. Natuurlijk helpt elk klein bedrag!

Wat is Mountain Child Care?

  • Mountain Child Care is een organisatie die zich inzet voor straat en weesjongeren in Nepal. Zij gaan uit van het bijzondere talent dat iedereen met zich mee draagt en zij bieden hun straat en weesjongeren uit Nepal een persoonlijk leiderschapsprogramma aan om dit talent op te sporen en aan te wakkeren.

Waarom hebben deze jongeren hulp nodig?

  • Deze kinderen hebben het moeilijk in de maatschapij, omdat deze jongeren geen familie (meer) hebben om op terug te vallen en zelf ook niet over financiële middelen en inzichten beschikken.Hierdoor is het voor de jongeren ernstig lastig om hun hoofd boven water te houden.
Hoe helpt Mountain Child Care?
  • Mountain Child Care wil ze hierbij helpen.Hiervoor nemen ze deze jongeren mee op een 6 daagse Quest trek dwar door de himalaya. Tijdens deze trek gaan de jongeren op zoek naar hun talenten en krijgen de jongeren beter zicht op hoe ze zelf hun toekomst vorm kunnen geven en een succesvol en beterend leven kunnen voortgaan.

wat is mijn rol in dit programma?

  • Ik zal met deze Trek Quest met de jongeren uit Nepal meelopen. Ik zal ze hierin inspireren en helpen deze Quest succesvol door te komen. Ik zal ze met miijn goeie eigenschappen proberen te helpen zich in een beter succesvolle toekomst te begeleiden. Naast het feit dat wij dit prachtige doel kunnen ondersteunen, is het ook voor mij een goede handeling om mij te verbeteren in mijn leven en het verleden volledig te verwerken.

waar heb ik u voor nodig?

  • U kunt het verschil maken met elke donering. Ik wil u daarom vragen om mij te sponsoren. En het leven van deze nepalese jongeren te verbeteren!

 

Alvast super bedankt!
Delen en Doneren wordt erg gewaardeerd.

 

Met vriendelijke groet,

 

Doreen Modderkolk

 


Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 190,00
Doel: € 3.000,00
6%

Deze actie is gesloten.