help de minima huisdieren

help de minima huisdieren | Geld inzamelen
 
 
Help de minima huisdieren, de kwetsbare doelgroep in de samenleving.

Help Stichting Dierenvoedselbank Utrecht te blijven bestaan.

Een financiële crisis kan je zomaar overkomen. Je raakt je baan kwijt, je partner valt weg, of er zijn andere oorzaken waardoor je na korte of langere tijd op een financieel minimum terecht komt. Dat is op zich al erg genoeg. Soms is echter de nood zo hoog gestegen, dat er zelfs geen geld meer is om je geliefde huisdieren te kunnen onderhouden.

 Voor heel veel mensen is het huisdier onderdeel van het gezin. Vooral voor kinderen zijn de huisdieren enorm belangrijk. Ook voor volwassenen biedt vaak hun huisdier in deze zware omstandigheden alleen nog momenten van geluk en plezier.

Dankzij de donaties van voeding, snacks en dierenbenodigheden kunnen de ondersteunde huisdieren op Stichting Dierenvoedselbank Utrecht blijven rekenen.

Maar de financiën raken op, dit betekent dat de vaste lasten binnenkort niet meer betaald kunnen worden en de Stichting aanvragen voor bijdrage aan dierenartskosten niet meer kan bijdragen.

Uw donatie help direct minima om hun huisdier te behouden en armoede te bestrijden, dit is zeker voor kinderen erg belangrijk. U laat zien dat u betrokken bent bij mens, kind en dier de veelal kwetsbare doelgroep in de samenleving.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 40,00
Doel: € 1.500,00
2%

Deze actie is gesloten.