Help de leeuwenfarm GG conservation voor sluiten

Help de leeuwenfarm GG conservation voor sluiten | Geld inzamelen
 
 
Help de leeuwenfarm in Zuid Afrika!!

GG Conservation Glenn Garrif
Dit zijn een van de leeuwen die in het prachtige @ggconservation verblijf zitten. Deze leeuwen zijn opgevangen en gered uit benarde situaties en kunnen hier gewoon leeuw/leeuwin blijven zonder iets te hoeven doen. Pat (owner), Suzanna en Mike zorgen ervoor dat deze leeuwen en leeuwinnen ondanks hun verleden nog verder kunnen leven zonder aan een lijn oid te zitten. Helaas is het niet meer mogelijk deze dieren uit te zetten, dus proberen zij zoveel mogelijk de leeuwen hun natuurlijke omgeving te laten leven. Wat wij hier hebben gezien is ongelofelijk prachtig en mooi en niet in woorden uit te brengen! Dit moet je gewoon met eigen ogen zien!

Helaas is Pat (owner) vorige jaar getroffen door een ziekte dat in zijn hoofd zit waardoor het de vraag is of deze organisatie kan blijven bestaan. Daarbij wordt het steeds moeilijker voor de farm om het onderhoud te bekostigen. Helaas is het niet mogelijk voor Suzanna en Mike dit over te kopen van Pat. Hierdoor komt de leeuwenfarm in gevaar en als er geen hulp komt, zijn zij genoodzaakt deze prachtige non profit organisatie te koop te zetten. Dat is niet wat zij willen, zij willen het beste voor deze leeuwen en geloof me ze zijn hier zielsgelukkig! Het is gewoon bijna magisch om hier te zijn

Daarom vraag ik jullie hulp om geld in te zamelen voor deze prachtige organisatie. Al is het een euro, ze zijn met elke euro onwijs blij en geholpen!! 

alsjeblieft ik kom net van deze prachtige farm af en ben diep geraakt! Zo'n mooi verblijf en dat dreigt nu oa door de ziekte van Pat en de kosten qua onderhoud weg te vallen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 50,00
Doel: € 1.000.000,00
0%