Help De Knappe Gans de lockdown door

Help De Knappe Gans de lockdown door | Geld inzamelen
 
 
De Knappe Gans...voor contact! voor samenzijn!

Help Kinderwinkel De Knappe Gans door de lockdown heen

Dit jaar wordt het 20-jarig jubileumjaar van De Knappe Gans. Althans dat wàs en ìs nog steeds ons plan.

Hoe fijn is het dat er een plek is waar mensen kunnen samenkomen voor duurzaam speelgoed en mooie kleding maar ook voor aandacht, een goed gesprek, een lach of een traan, gezelligheid! Voor contact! Voor samenzijn!

Dit is ook precies één van de redenen dat wij heel bewust geen webshop hebben. Het contact waar iedereen van groeit en bloeit, daar doen wij het voor. Nu in de Lockdown maakt dit ons ook kwetsbaar . Dit geeft overpeinzingen.

Over kwetsbaar gesproken....toen brak ik ook nog mijn been. Een gecompliceerde breuk. Nu juist in deze tijd waarin alle zeilen bijgezet moeten worden. Normaal gesproken zou ik direct mijn mouwen opstropen en een paar tandjes bijzetten, maar nu moet ik tegelijkertijd ook aan mijn herstel werken.

Gelukkig heb ik de liefste mensen en hulptroepen om me heen en de vele lieve klanten die me toch op allerlei manieren weten te bereiken. Maar aangezien we helaas buiten de tegemoetkomingen van de overheid vallen is dit niet genoeg. De vaste lasten, waaronder de hoge huur, blijven doorlopen. Dit geldt helaas voor heel veel kleine zelfstandigen die net zoals wij ook al hun reserves al hebben aangesproken.

In hulp vragen ben ik niet zo goed, dus deze periode is ook heel leerzaam voor mij want zonder jullie hulp weet ik niet of de Knappe Gans kan blijven bestaan.

Elke bijdrage is zo ontzettend welkom en het is de bedoeling dat ik jullie over een tijdje allemaal weer mag ontmoeten en hopelijk een dikke kus mag geven in mijn fijne winkel.

Liefs Natalie

Natalie
24-01-2021

Hartverwarmend en overweldigend is de afgelopen week voor mij geweest.

Alle donaties, lieve woorden, privé berichten met (financiële) steun en zelfs bloemen die ik de afgelopen dagen heb mogen ontvangen geven mij energie om door te knokken. Jullie zijn fantastisch!!!! Ik ervaar dat jullie om mij en mijn winkel geven en daar ben ik jullie allemaal zo dankbaar voor.

Het geeft enorme hoop voor de toekomst. We zijn er nog niet maar er is misschien toch wel al een beetje licht aan het eind van de tunnel.

Onverwacht hebben zelfs RTV Utrecht en DUIC mijn verhaal opgepikt om aandacht te geven aan de uitdagingen waar ik, net als vele andere kleine zelfstandigen, voor sta. Heel bijzonder. Mijn hartekreet wordt gedeeld. 

Mochten jullie het leuk vinden om te zien....zie onderstaande link

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/2128294/ondernemers-met-de-rug-tegen-de-muur-door-lockdown-kinderwinkel-begint-doneeractie.html


168 donaties
€ 6.021,00
Doel: € 15.000,00
40%