Help de kinderen van the blue hitters weer spelen

Help de kinderen van the blue hitters weer spelen | Geld inzamelen
 
 
The blue hitters zijn getroffen door groot leed.

Honk en softbalvereniging the blue hitters uit puttershoek is getroffen door de storm in januari.

Het betreft de tribune en het vangnet achter de thuisplaat die er voor zorgt dat de ballen niet in het publiek verdwijnen.

Door dit leed zijn er nu veel kinderen getroffen die daar trainen en wedstrijden spelen. Begin maart start het seizoen weer voor ze zowel de beeball de pupillen als de aspiranten werken daar hun wedstrijden af en zullen als het niet lukt om alles hersteld te krijgen moeten uitwijken naar verenigingen elders. De leeftijd van de kinderen begint bij 6 jaar tot en met 17 die hier nu de dupe van zijn.

Het betreft hier een sport die bij sponsors toch wel een onder geschoven kindje is en de club kan maar net rond komen ieder jaar met inzamelen van oud papier en frituurvet en de contributie dus u snap dat deze schade van geschat 20.000 tot 25.000 euro een flinke strop is. Ze zijn verzekerd maar de eigen risico is 1250 euro en voor zo'n kleine club een erg hoog bedrag is.

Dus bij deze mijn verzoek voor donatie help deze kinderen weer spelen al is het met een donatie van een euro.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 250,00

Deze actie is gesloten.