Help de kinderen van Kayamandi in Zuid Afrika

Help de kinderen van Kayamandi in Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Laat de kinderen van Kayamandi spelen!

OVER ONZE REIS EN KAYAMANDI

In februari hopen wij met ons gezin naar Zuid Afrika te gaan. Wij zullen daar ook een bezoek brengen aan het township Kayamandi in Zuid Afrika. De Stichting SOS Kayamandi ( waar mijn ouders zeer bij betrokken zijn)  zet zich in voor de kinderen van de townships Kayamandi en Cloetesville. Deze townships liggen bij Stellenbosch in Zuid-Afrika. Veel kinderen lijden honger. Door ziektes als HIV/AIDS zijn hier al meer dan 250 weeskinderen. Ze wonen in krotten, gebouwd van golfplaten en afvalmateriaal. 

HET WEESHUIS

De stichting SOS Kayamandi is vanaf de oprichting in 2008  betrokken geweest bij het weeshuis “Zanokhanyo”
Hier krijgen weeskinderen een liefdevol thuis en een goede opvoeding van hun pleegmoeder. Het huis ziet er prachtig uit, maar een mooi gebouw is niet genoeg. Een weeshuisproject staat of valt met de zorg en de toewijding van de vervangende ouders. Het doel van de opvang van weeskinderen is het scheppen van veiligheid, geborgenheid en liefde.

ONS DOEL

Naast het genieten van het prachtige Zuid Afrika willen wij ook graag iets teruggeven. Het lijkt ons mooi om iets blijvends te kunnen schenken als wij een bezoek aan deze kinderen brengen. Er is dringend behoefte aan speeltoestellen. Denk aan een klimrek,tafeltennistafel of speelhoek voor de allerkleinsten. Help u ons mee om deze kinderen volop kind te kunnen laten zijn?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
28 donaties
€ 599,00
Doel: € 500,00
119%

Deze actie is gesloten.