Help de kinderen in nood...!!

Help de kinderen in nood...!! | Geld inzamelen
 
 
Help de kinderen in nood...!! Samenwerking voor een betere wereld..

Geachte mijnheer/ mevrouw

 

Mijn naam is Marcel Stegers,

ik ben een jongeman met autistische kenmerken (etiketje) en vind het een uitdaging om deel te nemen aan de huidige maatschappij zoals het vandaag de dag is. Het doet mij verdriet om te zien dat in Nederland nog steeds kinderen zijn die het emotioneel moeilijk hebben door verschillende oorzaken. Ik sta sterk om op te komen voor het goede en dit te koesteren met heel mijn hart, dit is waar ik mezelf aan toewijd. Met een minimaal inkomen vanuit de Wajong kan ik weinig kanten op. Dankbaar voor wat ik heb en hoe ik in het leven mag staan richt ik me meer op het vrijwilligerswerk en dienstbaarheid tot andere, in dit geval kinderen in nood. Met hart & ziel heb ik de laatste jaren om kinderen gegeven die het extra moeilijk hebben, wetend hoe kwetsbaar we allemaal zijn, vooral de kinderen. Het verdriet te zien achter een geforceerde glimlach bij een kind wat zich sterk houdt met het idee dat er geen hoop is, doet mij veel verdriet en dit is wat mij motiveerde om een boek te schrijven. Mijn bedoeling is om meer mensen wakker te maken met de kennis en informatie die kan helpen.

 

De laatste jaren heb ik mijn hart gericht op iemand die mij inmiddels dierbaar is geworden.

Wetend waar hij doorheen gaat, heb ik hem beloofd mezelf toe te wijden aan hem en anderen om hoop te geven in “zo lijkt wel” hopeloze situaties. Narcisme is een hel voor kinderen en het probleem is dat de tegenwoordige bureaucratie (politie, jeugdzorg e.a. instanties) weinig tot niets kunnen doen door gebrek aan kennis en het wordt goed verborgen gehouden door de daders. Inmiddels ben ik al 3 jaartjes bezig om een boek vorm te geven met informatie die ik graag zou willen delen met de wereld om ons heen. Ik ben er heilig van overtuigd dat dit uiteindelijk in het voordeel werkt voor de kinderen en andere mensen in nood.

Net zoals de jongen die ik in dit boek beschrijf (waargebeurd) heb ik zelf ook enige vorm van narcisme en gaslighting ondervonden. Ik heb dit boek verwezenlijkt wetend hoe kostbaar en waardevol wij als mens zijn, dat we nergens komen door angst op te wekken en hierdoor onze (dierbare) kinderen mishandelen.

 

Een probleem is het dat ik geen beginkapitaal heb om dit boek te laten drukken, daarom doe ik een dringend beroep op U om hulp. U geeft hiermee een grote steun en hoop aan kinderen die geen kant op kunnen. Ik zoek liefdevolle mensen, firma’s/bedrijven die een donatie willen geven om het boek wat ik geschreven heb uit te kunnen geven. Van verschillende mensen heb ik gehoord dat dit boek belangrijk is, omdat er zo weinig bekend is over dit onderwerp.

Hoe meer boeken ik laat drukken (grotere oplage) hoe goedkoper de uiteindelijke verkoopprijs in de winkel zal worden, waardoor het voor vele mensen bereikbaar is. Bij mij gaat het niet om het zakelijk aspect of om verdiensten, ik wil er zelf niets aan verdienen en geef van elk verkocht boek de winst aan KIKA en Make-a-Wish, zodat hiermee ook de kinderen met een ernstige tot zelfs levensbedreigende ziekte geholpen kunnen worden.


Facebook: www.facebook.com/marcel.stegers
Mijn officiele website: http://werkelijkgeluk.nl/
Mijn informatie over wie ik ben en wat ik doe lees je hier: http://werkelijkgeluk.nl/marcel-stegers-childoflight16/

Ik dank u vriendelijk voor uw aandacht,

Groetjes van Marcel 11Extra toevoeging..: 

Op Lef om te zijn website heb ik een interview gehad over mijn project, ik verwijs je naar de hieronderstaande link om dit te bekijken...

Marcel: “School brengt heel veel dingetjes en informatie in de hoofdjes van de kinderen en dat leidt flink af van wat we echt in ons hart zijn.”

http://lefomtezijn.nl/index.php?id=interviews-met-en-voor-jongeren&post=marcel-lschool-brengt-heel-veel-dingetjes-en-informatie-in-de-hoofdjes-van-de-kinderen-en-dat-leidt-flink-af-van-wat-we-echt-in-ons-hart-zijnrEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

4 donaties
€ 80,00
Doel: € 6.000,00
1%

Deze actie is gesloten.