Help de kinderen aan mooi haar

Help de kinderen aan mooi haar | Geld inzamelen
 
 
stichting haarwensen Tamara finalist miss beauty of zeeland 2017

Hallo allemaal,

Ik ben Tamara Bruggeman uit oostburg, en ben 1 van de finalisten van miss beauty of zeeland 2017.

Wij zamelen geld in voor het goede doel, namelijk stichting haarwensen.

 

deze stichting houd in:

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik.

Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren.

U kunt hier een bedrag doneren of via hun site haar doneren.

U kunne via mijn facebook in de gaten houden hoe het gaat met het inzamelen, en welke activiteiten er worden georganiseert hiervoor.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 115,00
Doel: € 1.000,00
11%

Deze actie is gesloten.