Help de Houtfabrique!

Help de Houtfabrique! | Geld inzamelen
 
 
De Houtfabrique trof een nagenoeg leeggeroofde werkplaats aan, help ze weer op weg!

De schrik van je leven; Je werkdag starten en dan staat de deur opeens open als je aankomt bij de werkplaats - bijna al je gereedschap weg!

Op 17 januari overkwam het de mannen van de Houtfabrique. De daders zijn secuur te werk gegaan en hebben bijna alle machines, gereedschap en elektronica die ze konden tillen meegenomen. Vol ongeloof staarde ze naar een nagenoeg lege werkplaats, de plek waar ze iedere dag met ontzettend veel passie en plezier aan handgemaakte meubels en interieuren werken. Onmacht en teleurstelling. Al het gereedschap waar jaren lang met bloed zweet en tranen voor is gewerkt is weg. 
Maar positivo's als deze Hagenesen zijn, zetten ze direct hun schouders eronder en timmeren ze door aan de weg (en meubels). Alles om ervoor te zorgen dat de opdrachtgevers er zo min mogelijk last van hebben en zij verder kunnen gaan met wat ze het liefst doen. 

De verzekering geeft helaas niet thuis, dus deze mannen verdienen daarom meer dan wie dan ook een financieel steuntje om er daadwerkelijk voor te zorgen dat ze zo snel mogelijk weer door kunnen met hun passie (en dan het liefst met weer hun eigen gereedschap)! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
94 donaties
€ 4.290,00