Help de hondjes van de vermoorde Peet van Es

Help de hondjes van de vermoorde Peet van Es | Geld inzamelen
 
 
Hulp actie hondjes vanPeet van Es

Lieve mensen, via deze doneeractie wil ik geld ophalen voor een vriendin van mij Arine Prins, wiens man op 7 April op gruwelijke wijze vermoord werd in Zuid-Afrika. Arine zelf is net als haar man en een vriend, 5 uur lang gemarteld door 5 overvallers. Inmiddels zijn Arine en haar 2 kinderen Ster en Beer naar Nederland gevlucht door een hulpactie, zodat zij Peet hier hebben kunnen begraven.

De 3 hondjes (waarvan er 2 op de foto staan) Batman, Vador en Waslap verblijven inmiddels sinds die tijd in een asiel in Afrika, onder erbarmelijke omstandigheden. Ze lijden aan het kennelsyndroom door stress en angst Het hondje waslap heeft alles van dichtbij meegemaakt en heeft allerlei lichamelijke klachten, waardoner nierstenen, die onlangs verwijderd zijn. Dochter Ster is ook zwaar getraumatiseerd en maakt zich vreselijk zorgen om de hondjes. Zij slaapt niet meer en slikt zelfs slaappillen hiervoor.

Met deze actie willen we de hondjes z.s.m naar nederland halen. Hier is veel geld voor nodig. Kosten waaronder, verplichte prikken en inentingen, benches, vervoer van Nelspruit naar Johannesburg en van Johannesburg naar Amsterdam, asielkosten, chips enz. zijn geraamd op ongeveer 5000 euro. Aangezien zij niets meer bezitten, alles is gestolen, hoop ik via deze actie het geld bij elkaar te krijgen. Helpt u alstublieft mee, om deze 3 schatjes weer veilig bij Arine en haar kinderen terug te brengen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

81 donaties
€ 1.572,00
Doel: € 5.000,00
31%

Deze actie is gesloten.