Help de honden van Animal in need

Help de honden van Animal in need | Geld inzamelen
 
 
Gwendolyn en Maud helpen Animal in need

Wij zijn Gwendolyn Muller en Maud van Roij uit Eindhoven. Afgelopen Maart zijn wij naar Spanje geweest om de stichting Animal in need te helpen in La Linea. We hebben daar ondervonden hoe het er in La Linea aan toe gaat en hoe hard de stichting Animal in need onze hulp kan gebruiken.

Animal in need is een stichting in Spanje die sinds 2005 verwaarloosde en zwerfhonden opvangt, verzorgd en een nieuw huisje voor ze zoekt zodat ook deze honden nog een fijn leven kunnen hebben. De Spaanse overheid biedt geen enkele financiële steun aan het asiel. Maar toch zijn er elke maand veel kosten aan onder andere; voer, medische kosten, bouwmaterialen, huisvesting, transport, onderhoud en nog veel meer andere kosten. 


In Maart 2018 gaan we terug om de stichting 2 weken lang te helpen. We zouden het heel bijzonder vinden om daar met een mooi geldbedrag aan te komen zodat de stichting verschillende projecten op gang kan zetten zoals; nieuwe kennels, uitbreiding operatie ruimte, voer, medicijnen, sterilisatie project en nog veel meer andere projecten voor het welzijn van de honden.


Bent u geïnteresseerd kunt u via deze site een donatie doen en daarmee de stichting ontzettend helpen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
48 donaties
€ 700,00
Doel: € 2.600,00
26%

Deze actie is gesloten.