Help de HelioHeroes de berg op!

Help de HelioHeroes de berg op! | Geld inzamelen
 
 
Steun Anita en haar team HelioHeroes om letterlijk bergen te kunnen verzetten!

Over 3 maanden is het zover! Op 22 juni 2017 sta ik samen met de anderen teamleden van ‘HelioHeroes’ aan de start van de ‘Handbike Battle’. Een pittig zware handbikewedstrijd voor rolstoelgebruikers in de Oostenrijkse Alpen.

Onder het motto “Samen overwinnen’’ gaan wij, maar ook andere teams van diverse Nederlandse revalidatiecentra de strijd met elkaar aan en worden we uitgedaagd fysiek en mentaal ‘tot het gaatje’ te gaan. Letterlijk een berg overwinnen, met een klim van 863m die zich uitstrekt over een route van 20 kilometer. Dus, trainen en nog eens trainen. Voor mij mentaal, maar nog meer ook fysiek grenzen verleggen en (zelf-) vertrouwen behouden in een nieuwe zoektocht naar de werking van mijn lichaam. Ik heb al eerder gemerkt dat als er iets is dat bergen kan verzetten, dan is dat het vertrouwen hebben in je eigen kracht!

Maar ook een uitdaging als deze, heeft zijn prijs. Denk hierbij aan het aangepaste materiaal, de speciaal aangepaste handbike's, het vervoer, het verblijf, de medische en technische staf enz.

Wilt u ons helpen deze uitdaging aan te gaan? Sponsors zijn erg welkom. Via deze link of heeft u een ander donatievoorstel? Neem dan persoonlijk contact met mij op!

Alvast heel erg bedankt!

Namens de HelioHeroes, 

Anita BoerkoelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 115,00

Deze actie is gesloten.