Help de helden van de A5

Help de helden van de A5 | Geld inzamelen
 
 
Help de helden van de A5

Man wordt midden op de snelweg onwel, helden helpen om man klem te rijden op de A5!

15 Oktober werdt tussen Amsterdam en Schiphol een man onwel op de A5. Andere weggebruikers zagen het en reden de man klem om een ernstig ongeval te voorkomen!

Deze ochtend raakte een man in een zwarte Peugeot onwel tijdens het rijden op de A5, tussen Amsterdam en Schiphol. De man had geen controle meer over zijn voertuig en de auto week uit naar rechts, waar hij de Rechtervangrail raakte. Al rijdend bleef hij tegen de vangrail aan plakken. Andere automobilisten zagen het gebeuren. Een bestuurder van een grijze Volkswagen golf is voor de auto gaan rijden en met behulp van andere auto's wisten ze de Peugeot tot stilstand te brengen. 

Hierna probeerden ze de man uit de auto te halen, om te helpen, maar dit bleek moeilijk te gaan. Met behulp van een sleepkabel wisten ze het achterruit in te slaan, waarna de deuren van de auto open konden worden gemaakt. 

De helden verleenden eerste hulp en waarschuwden de nooddiensten. 

Op een vraag op sociaal media hoe het met de verzekering zit en of de schade wordt vergoed, antwoord de politie als volgt; dat hopen wij wel, maar wij zorgen voor een goed proces verbaal dat naar de verzekering gaat om de betrokkene mensen zo goed mogelijk te helpen. 

* Gister op het nieuws werdt dan ook bekend dat de verzekering deze schade van deze 'helden' niet zal vergoeden. Ik wil jullie vragen om allemaal een kleine bijdrage te doen zodat deze helden hun auto kunnen laten maken naar hun geweldige heldendaad, zij verdienen dit! Dus laten we allemaal een steentje bijdragen al is het maar een euro!

 

Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00

Deze actie is gesloten.