Help de groep Thuiszitters bij de stichting

Help de groep Thuiszitters bij de stichting | Geld inzamelen
 
 
Wilt u meewerken om een grote groep thuiszitters een veilige en rustige plek te geven?

Stichting de Mini-maatschappij Gewoon Anders is een organisatie die meerdere sociaal maatschappelijke doelen nastreeft. De stichting vangt en begeleidt kinderen op die geen school hebben om welke reden dan ook. Dit doen wij omdat voor deze kinderen vaak niet duidelijk is welke stappen er ondernomen moeten worden, of doordat ouders en school het oneens zijn. Wat er dan gebeurt is dat deze kinderen thuis komen te zitten. Dit vinden wij van de stichting geen goede ontwikkeling. Daarom krijgen zij bij ons een veilige plek met positieve aandacht. Tot nu toe vangen wij kinderen op waar nog geen geld beschikbaar is en of komt.

Eén van de methoden die wordt ingezet is de hyper-allergene hond Jairo (zie foto). Door deze hond komen mensen uit hun comfortzone en laten hun eigen ik zien. 

Verder vangen en begeleiden wij ook jong volwassenen op die van school komen met en zonder een diploma die nog niet de maatschappij in kunnen om welke reden dan ook. Voor deze jong volwassen is er vaak (nog) geen financiële ondersteuning, zij blijven dan thuis en vereenzamen. 

Daarnaast is er nog de groep ouderen, die wij graag willen ontvangen om onze groep te versterken en andersom om zichzelf te versterken.

Veelal wordt gedaan door vrijwilligers, ouders van deze kinderen, pubers en jong volwassenen om het budget zo laag mogelijk te houden.  

De ruimte die wij nu hebben is niet geschikt om deze groepen op te vangen, wij willen dan ook graag een grotere ruimte huren of op bepaalde dagen uitwijken naar een andere ruimte. Daar waar activiteiten e.d. mogelijk is en waar zij zich mogen zijn zoals ze zijn. 

Omdat wij dit zelf niet allemaal kunnen bekostigen hebben wij uw hulp nodig!

Voor meer informatie kijk op onze website www.mini-maatschappij.nl 

 

 

 Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Erkend leerbedrijf SBBEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 20,00

Deze actie is gesloten.