Help de Fresh Allstars naar WK Breakdance USA

Help de Fresh Allstars naar WK Breakdance USA | Geld inzamelen
 
 
Help de Fresh Allstars naar WK Breakdance Freestyle Session in LA, Amerika

De breakdance crew de Fresh Allstars uit Weert is een jonge dynamische, ambitieuze en succesvolle breakdance crew, die na het behalen van het wereld kampioenschap in Duitsland (Battle of the Year 2016 voor kids te Essen) zich wil gaan meten met de grote namen uit de breakdance wereld. In november 2017 willen de Fresh Allstars deelnemen aan Freestyle Session in Los Angeles.

De jonge breakdancecrew de Fresh Allstars heeft in Nederland al haar sporen verdiend in zowel kids battles, volwassen battles en is ook regelmatig op Nederlandse TV geweest ( o.a. Finale Holland’s Got Talent, Zapp sport ). De Fresh Allstars zijn jongens in de leeftijd van 11 tot en met 16 jaar. Elk crewlid heeft unieke talenten en vaardigheden, samen vormen ze een crew van wereldklasse. Uniek voor de Fresh Allstars is drive, doorzetting, discipline en plezier. De Fresh Allstars trainen 4 -5 keer per week en zien uit naar een nieuw mega doel: deelname aan Freestyle Sessions in Los Angeles!

Wij hebben deze crowdfunding actie aangemaakt omdat dit avontuur prijzig is. Het zou super zijn als we dankzij de crowdfunding onze kosten kunnen dekken.

Alle donaties zijn van harte welkom, klein en groot!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

22 donaties
€ 310,00
Doel: € 10.000,00
3%

Deze actie is gesloten.