Help de FLL Pretty Smart Power Girls naar het WK

Help de FLL Pretty Smart Power Girls naar het WK | Geld inzamelen
 
 
Wie helpt deze meiden naar het WK in Detroit in de V.S. eind april?

Help de Pretty Smart Power Girls naar het WK in Detroit

Onlangs heeft het Pretty Smart Power Girls team de regio- en de Benelux FLL finale gewonnen! De FLL® (www.firstlegoleague.nl) is een wedstrijd voor jongeren tussen de 9 en 15 jaar om de maatschappelijke rol van techniek en technologie te onderzoeken aan de hand van verschillende opdrachten met een thema. Dit jaar was het thema Hydro Dynamics - waterschaarste. Hierop hebben de 6 enthousiaste, technische en innovatieve meiden, in de leeftijden tussen de 10 en 13 jaar, een slimme douche-bak ontworpen. Hiermee kan gebruikt douchewater gebruikt worden om het toilet mee door te spoelen wat een flinke waterbesparing oplevert! 
Daarnaast moest het team hun eigen ontworpen en geprogrammeerde robot opdrachten laten uitvoeren op een wedstrijdtafel. 

Met de winst van de Benelux finale zijn ze verzekerd van deelname aan het WK in Detroit dat plaats vindt van 25 t/m 28 april 2018. Deze reis kost echter heel veel geld, dus zoeken wij sponsoren/donateuren die dit leuke meidenteam een warm hart toe willen dragen en ze helpen om hun uitvinding ook te kunnen laten zien in Detroit op het WK, samen met 10.000 andere deelnemers! 

Het zou toch fantastisch zijn als dit Nederlandse meidenteam ons mag vertegenwoordigen op een WK? En tevens is het voor hen een beloning voor al het harde werken dat ze in hun vrije tijd hebben gedaan om dit te kunnen bereiken.  

http://prettysmart.fllteam.nl/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

50 donaties
€ 1.280,00
Doel: € 23.000,00
5%

Deze actie is gesloten.