Help de DierenAmbulance Rotterdam met inrichten

Help de DierenAmbulance Rotterdam met inrichten | Geld inzamelen
 
 
De Dierenambulance Rotterdam DAR gaat terug naar haar eigen locatie.

Na een samenwerkingsverband met de Dierenbescherming heeft de DAR in 2016 besloten om toch weer zelfstandig verder te gaan.

De samenwerking werd vanuit de eigen locatie van de DAR uitgevoerd, maar na het verbreken van die samenwerking is de Dierenbescherming achter gebleven in het DAR-pand aan de Korperweg 35, en hebben wij een extern kantoor moeten huren.

Inmiddels hebben wij de dierenbescherming de huur per 01-02-2019 opgezegd zodat wij onze werkzaamheden weer uit het eigen pand kunnen uitvoeren.

Helaas heeft de dierenbescherming na het verlaten van het pand een wanorde en veel schade achter gelaten, zo zijn er bewakingscamera’s losgeknipt en beschadigd, meubels, een boot, hogedrukreiniger etc. gestolen. Gelukkig hebben we na aandringen wel de camera’s teruggekregen, maar de DAR blijft met aanzienlijke kosten zitten.

Voordat we het pand kunnen betrekken moeten wij eerst allerlei voorziening treffen om het operationeel en bewoonbaar te maken. Te denken valt aan kosten voor verf, kantoormeubelen, een centrale, keukenblok met inrichting, etc.

De DAR is een onafhankelijke, zelfstandige dierenambulance en wij zijn afhankelijk van giften en contributie van onze leden, en daarom vragen wij uw hulp bij het inrichten.

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 265,00
Doel: € 10.000,00
2%