help de dierenambulance helpen.

help de dierenambulance helpen. | Geld inzamelen
 
 

Beste dierenvrienden,

De Dierenambulance bestaat sinds oktober 1988. Tien jaar later in 1998 hebben wij van de gemeente Rotterdam een eigen vestiging gekregen aan de Cartesiusstraat 88.

De gemeente Rotterdam heeft in september 2019 laten weten dat zij de panden die in het beheer zijn van de gemeente gaan afstoten(verkopen). Dit betekent dat ook onze vestiging waar wij al meer dan 21 jaar onze werkzaamheden uitvoeren en dieren opvangen verkocht gaat worden.

De gemeente Rotterdam heeft aangegeven dat wij onze vestiging kunnen kopen. Dit is geweldig nieuws omdat wij dan onze dienstverlening aan dieren in nood kunnen blijven uitvoeren vanaf de oude en vertrouwde locatie.

Echter beschikken wij helaas niet over voldoende financiele middelen om onze vestiging te kunnen kopen.
Dit betekent dat de dierenambulance niet langer hulp kan bieden aan dieren in nood en zijn wij genoodzaakt het pand te verlaten.

Wij zouden graag nog jaren lang onze dienstverlening aan dieren willen aanbieden en vragen daarom uw hulp.

Wij zijn een actie begonnen om te kunnen blijven bestaan en onze diensten te kunnen blijven uitvoeren. Hier hebben wij een speciale bankrekening voor geopend: NL13INGB0002322063.

Help de dierenambulance helpen.

 

Nieuws!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

het is ons gelukt! de dierenambulance heeft de locatie gekocht, we zijn zo ontzettend dankbaar en willen alle mensen bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

nu wil de dierenambulance de locatie gaan renoveren zoals dubbele beglazing, isolatie en verwarmde vloeren in ruimten waar de opgevangen dieren zitten en ook hier is weer geld voor nodig, wij hebben onze spaar pot op moeten maken door de koop van de locatie en dus starten we een nieuwe actie, wij hopen dat u net zo gul blijft geven als dat u al gedaan heeft, wij en de diertjes zijn u enorm dankbaar.

 

team dierenambulance

 

 

 

 

Dierenambulance
13-05-2020

wij willen alle mensen bedanken die ons steunen en een donatie willen geven.

alle kleine beetjes helpen.

hartelijk dank allemaal de dieren zijn u dankbaar!! en wij natuurlijk ook!!


254 donaties
€ 5.668,00
Doel: € 30.000,00
18%