Help de armoede bestrijden

Help de armoede bestrijden | Geld inzamelen
 
 

Als oprichter van Stichting "Overwin de armoede" help ik dagelijks mensen uit de armoede d.m.v. gratis voedsel en gratis hulp op alle nodige vlakken. Ik doe dit nu vooral uit donaties en uit eigen inkomen.

 

De stichting groeit massaal en daar is geld voor nodig, wat ik niet heb.

 

We zijn sinds 20 december 2023 een ANBI (Algemeen Nut Beoogde Instelling)  Onze hernieuwde website vind u hier  https://www.overwindearmoede.nl/

 

Nu de ANBI status binnen is gaan we met spoed op zoek naar een locatie. Ook is er geld nodig voor een busje om het voedsel op te halen. Hier gaan ook hoge kosten mee gepaard  alsmede kosten voor koel- en vriesapparatuur. Uitbreiding naar andere wijken staat ook op ons programma. Wij werken ook samen met diverse hulpverleningsorganisaties.

 

Alles wat wij doen word gratis uitgedeeld/gegeven. Wij hebben geen winstoogmerk.

 

In december 2023 heb ik mijn laatste centjes uitgegeven om een sinterklaasfeest voor 100 kinderen te geven. RTV Rijnmond heeft hier een reportage over gemaakt, zie link https://www.rijnmond.nl/nieuws/1747074/john-kan-amper-rondkomen-maar-organiseert-toch-een-sinterklaasfeest-voor-kinderen-uit-de-wijk

 

Ik vraag niets voor mezelf. Ik geef alles weg. Wilt u ons helpen om de armoede te bestrijden? Doneer dan een bijdrage. Iedere bijdrage, hoe klein ook, komt zo goed terecht.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 574,00