Help de alleenstaande moeders in Suriname

Help de alleenstaande moeders in Suriname | Geld inzamelen
 
 

Wij zijn Caitlin Newman, Marlène van Esveld, Caya Boode en Yulia Molenaar en studeren aan de Hogeschool Inholland. 23 april t/m 7 mei 2023 gaan wij samen met andere studenten op studiereis naar Suriname!  
  
Wij gaan alleenstaande moeders in Suriname ondersteunen, omdat er uit schoolonderzoeken gebleken is dat zij zich in een kwetsbare groep kunnen verkeren. 1 op de 4 mensen in Suriname moeten het met minder dan USD 5,50 (= €5,06)per dag rondkomen. Dat betreft 19,8% van de Surinaamse bevolking en dat zijn ongeveer 110.000 mensen die in armoede leven. De Wereldbank voorspelt dat de armoede in Suriname met nog 9 procent kan gaan toenemen. De lage klassen met minimum inkomen kunnen hierdoor in isolement raken. Terwijl veel vrouwen in Suriname het moeten hebben van de informele sociale contacten. De situatie in Suriname is schrijnend en de verzorgingsproducten voor kinderen zijn of te duur of schaars.  
  
Daarom gaan wij samen met stichting Single Mothers Project Suriname baby/kinderspullen inkopen om vervolgens aan de alleenstaande moeders uit te delen.  
  
Wij vragen u te doneren wat u kwijt kunt en om dit zo veel mogelijk te delen.   
  
Alvast ontzettende bedankt namens Stichting Single Mothers Project Suriname, de alleenstaande moeders en kinderen in Suriname. En natuurlijk hartelijk dank van ons! 
  
Liefs Caitlin, Marlène, Caya en Yulia.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

75 donaties
€ 1.065,00
Doel: € 4.000,00
26%

Deze actie is gesloten.