Help DAR dierenambulance helpen

Help DAR dierenambulance helpen | Geld inzamelen
 
 
DAR dierenambulance heeft nieuwe kleding nodig. Help on Helpen!

HELPT U ONS HELPEN?

Al bijna een jaar lang rijden wij als dierenambulance van Dutch Animal Rescue in een groot gebied. Eerst alleen in Emmen en Coevorden, maar nu ook in Hardenberg. Binnen deze regio’s helpen we alle dieren in nood. We krijgen bijvoorbeeld veel meldingen van aangereden dieren op of langs een drukke weg. Tijdens deze meldingen is het van levensbelang dat wij als hulpverleners goed zichtbaar zijn.

Op dit moment dragen wij tweedehandse kleding. We waren hier al heel blij mee, maar de kleding is nu echt aan vernieuwing toe. Veel van deze kleding is kapot of past niet goed. Daarnaast zijn de reflectiestrepen bijna onzichtbaar geworden. Dit alles zorgt ervoor dat het functioneren als dierenambulance niet optimaal is. Daarnaast brengt het gevaar voor ons, maar ook voor het dier.

Bovendien is goede kleding belangrijk om onszelf te beschermen. We moeten regelmatig door bosjes of op onze knieën om een dier te kunnen pakken. Ook bijt of krabt een dier nog wel eens van zich af door de pijn die hij heeft. Door goede kleding kunnen we ons enigszins beschermen.

Als dierenambulance krijgen wij helaas geen subsidie van gemeentes. Al onze inkomsten via ritprijzen worden gebruikt voor brandstof- en dierenartskosten. Er blijft geen geld over om nieuwe kleding aan te schaffen.  

Wij hopen via deze crowdfundactie genoeg geld op te halen om ons volledige team (ruim 40 man) in een nieuw uniform te kunnen steken. Het gaat om een behoorlijk bedrag wat hiervoor nodig is. Ook toekomstige nieuwe vrijwilligers zullen dit gaan dragen Door een nieuw uniform zijn we herkenbaar en kunnen we alle dieren in nood nog beter helpen.

We hebben mede door uw gulle giften in het verleden al veel dieren kunnen helpen. We hopen dat we ook nu op u kunnen rekenen.

 

Namens ons en de dieren, alvast ontzettend bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 235,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.