Help Dansschool Mi ZJiLEA een doorstart te maken

Help Dansschool Mi ZJiLEA een doorstart te maken | Geld inzamelen
 
 
Ik wil graag geld inzamelen voor de dansschool MiZJiLEA zodat ze kunnen blijven bestaan!

Help mij dansschool Mi Zjilea te redden om te blijven bestaan!

Hoi, Ik ben Nathalie. Ik ben naast lid van de Mi Zjilea Family ook een goede vriendin van Cathy. Ik wil graag geld inzamelen voor hun, omdat zij in een enorm moeilijke tijd zitten en dreigen hun deuren voorgoed te moeten sluiten.

Zoals velen weten worden veel bedrijven getroffen door Corona. Ook de dansschool van Cathy & Nili lijkt mede hier aan onderdoor te gaan. Doordat ze wel kosten hadden, maar geen inkomen, zijn alle potjes opgeraakt. 
Daarnaast loopt het contract van het pand waar ze nu zitten in Den Haag binnenkort af, en moeten ze eind augustus het pand verlaten.

Om het allemaal nog erger te maken is het met de gezondheid van Cathy niet top geweest. Ze heeft heel veel tegenslagen gehad op gezondheidsniveau en heeft in de afgelopen jaar veel in het ziekenhuis gelegen. Daar bovenop is ze ook nog eens kort geleden haar vader verloren, wat het voor haar moeilijk maakt om haar energie en aandacht te focussen op het redden van de dansschool. Door al deze omstandigheden ziet het ernaar uit dat ze de dansschool moeten gaan opheffen.

Daarom wil ik haar graag helpen. Het kan natuurlijk niet dat Mi Zjilea straks niet meer bestaat. Cathy & Nili hebben hard gewerkt aan een mooi concept en hebben iets wat er toe doet neergezet. Dat mag toch niet zomaar verloren gaan?

Gelukkig hebben ze een nieuw pand op het oog. Om het te kunnen huren moet er alleen een borg betaald worden van 3000 euro. Daarnaast is het een kaal gebouw en moet er een vloer in, de muren moeten worden geverfd, er moet gordijnen komen voor de ramen en er moeten spiegels geplaatst worden.

Om in aanmerking te komen voor het pand heeft zij z.s.m. 3000 euro nodig. Het bedrag voor de aankleding heeft zij over 3 weken nodig en alle beetjes gaan hierbij helpen.

Het zou enorm veel voor mij betekenen als jullie zouden willen helpen. Alvast heel erg bedankt voor je donatie namens mij, Cathy, Nili en de leden van de dansschool.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
67 donaties
€ 3.032,00
Doel: € 5.000,00
60%