HELP DANI NAAR UTAH !!

HELP DANI NAAR UTAH !! | Geld inzamelen
 
 
Het zal je maar gebeuren ! Op 14 oktober 2018 stortte de wereld van onze kanjer in !

Het zal je maar gebeuren…

15 jaar, Intelligent(HAVO 4),mooi, grappig, sportief, PS4 spelend, een leuke baan en een leuke vriendengroep. Eigenlijk alles om een onbezorgde toekomst tegemoet te gaan. Met de mooiste jaren nog voor de boeg liep het echter op 14 oktober 2018 allemaal heel, heel anders.

Het is de dag dat Dani zijn zorgeloze leventje volledig op zijn kop werd gezet….

Het is de dag dat Dani, vanuit het niets, tijdens een potje voetbal, op 15-jarige leeftijd werd getroffen door een zwaar herseninfarct. Zijn rechterzijde en spraak waren volledig uitgevallen.

Via de vele onderzoeken in het AMC is gebleken, dat het infarct hoogstwaarschijnlijk is veroorzaakt door een aangeboren hartafwijking van zijn kransslagaders. Bovenop al deze narigheid staat Dani dus ook nog eens een loodzware openhartoperatie te wachten. (Deze staat gepland in de tweede helft van april 2019 in het LUMC).

Volledig lamgeslagen door dit slechte nieuws heeft Dani de knop omgedraaid en is vol goede moed en keihard werkend aan zijn revalidatie begonnen. Inmiddels is hij met behulp van een EVO (spalk) redelijk mobiel, zijn spraak is in zekere mate terug aan het komen, maar zijn hand/arm functie is helaas nog minimaal.

Ook cognitief gezien is Dani nog erg aangedaan. Hij is zeer snel vermoeid, heeft een slechte concentratie en heeft behoorlijk wat moeite om nieuwe dingen in zich op te nemen.

Inmiddels is ons wel duidelijk, dat de revalidatie in Nederland voornamelijk gericht is op zelfredzaamheid in de maatschappij. Een visie die voor ons (vooralsnog) volkomen onacceptabel is. Wij gaan voor volledig herstel !! Op zoek naar baanbrekende behandelmethodes zijn we op CognitiveFx in Utah gestuit.

Een lichtpuntje in de duisternis? Een behandelmethode die Dani mogelijk een betere kans geeft op een toekomst die hij verdient? Een wondermiddel?

Het klinkt allemaal te mooi om waar te zijn…

Maar na veel informatie te hebben opgeslokt via het internet en na een gesprek met een ex CognitiveFX patiënt, Jurgen, zijn we echter volledig om. Deze methode zou weleens kunnen werken!

We hebben inmiddels al een skype consultatie gesprek gehad en 18 juli krijgt Dani een eerste hersenscan. Op 22 juli begint de zogenaamde Epic Treatment.8 Uur per dag keihard werken om Dani zijn aangedane hersenen weer mee te laten werken. (Slagingspercentage 79%!!!)

Deze behandeling kost echter zo’n € 15000 en dat hebben we niet in onze achterzakken zitten.

We zouden dus alle lieve mensen van Nederland en daarbuiten willen vragen een kleine bijdrage te leveren, zodat Dani weer wat dichterbij zijn oude leventje kan komen.

DANI VERDIENT DEZE KANS!

GEWOON OMDAT HET ZO’N GEWELDIGE JONGEN IS, DIE VERSCHRIKKELIJK VEEL PECH HEEFT GEHAD!

HELP DANI AUB OP WEG NAAR UTAH!!!!

De top 3 donateurs krijgen een leuke attentie !

Bert Hollander
19-07-2019

We zitten inmiddels in Orem,Utay.

Dani heeft zijn 1e scan gehad en maandag horen we de uitslag, voorafgaand aan zijn therapie-week.

Tot nu toe zijn we zeer positief,alle medewerkers bij CFX doen er van alles aan om Dani zich zoveel mogelijk op zijn gemak te stellen.

Uiteraard zijn donaties nog steeds welkom,o.a.voor een E-Bike en andere aanpassingen die helaas noodzakelijk zijn.

Dank aan een ieder dat jullie Dani deze kans geboden hebben!


Bert Hollander
11-07-2019

https://www.volgmijnreis.nl/profiel/danihollander&page=reisschema&trip=4679


Bert Hollander
12-05-2019

Een half jaar gewacht op dit moment en opeens is het dan zover.Morgen is de hartoperatie in het LUMC.In betere handen kan Dani niet zijn, maar toch zijn we op van de zenuwen.Hoe  oneerlijk kan het allemaal zijn?Zo'n ontzettend goede en leuke gozer.We voelen ons toeschouwers aan de zijlijn,je wil zo graag meer voor Dani doen,maar we zijn machteloos.Dani doet ons versteld staan met zijn moed.WAT EEN KANJER VAN EEN ZOON!!!670 donaties
€ 16.480,00
Doel: € 15.000,00
109%

Deze actie is gesloten.