Help Cynthia kanker te overleven!

Help Cynthia kanker te overleven! | Geld inzamelen
 
 
U heeft kanker en het is niet meer te genezen.

“ Sorry mevrouw Schulz…u heeft kanker en het is niet meer te genezen ! “

Deze diagnose kreeg Cynthia in mei 2016 te horen.

“ Er is een uitgezaaide borstkankercel door het lichaam gaan reizen en heeft zich op de longen genesteld. Hierdoor is zich een tumor gaan vormen. We kunnen u behandelen met hormonen om uw leven te rekken. “

De diagnose in november 2018 werd er door de arts verteld dat de situatie ernstig is veranderd….er zijn uitzaaiingen bijgekomen. Helaas is er op medisch gebied geen genezend medicijn of behandeling meer mogelijk. Slechts palliatief en Cynthia volgt ook deze reguliere medische weg.

Maar Cynthia is een vechter en geeft nooit op.

 Ze heeft zich verdiept in andere mogelijkheden om van deze vreselijke ziekte te genezen. Via de protocollen van Cancertutor , de grootste site van alternatieve kankergeneeskunde, heeft ze de Rife machine ontdekt. De Rife machine heeft al veel successen geboekt.  Deze is ontworpen door Dr.Rife en heeft 14 prijzen gewonnen voor wetenschappelijke ontdekkingen en ontving ook een honoraire medische graad van de Universiteit van Heidelberg voor zijn werk in de bacteriologie. Na veel onderzoek kwam hij erachter dat elk virus en elke bacterie een eigen levensfrequentie had. Deze frequenties heeft hij in kaart gebracht. Vervolgens heeft Rife een machine gemaakt die energie met deze frequentie het lichaam in stuurt. Het resultaat is dat de betreffende bacterie of virus gaat resoneren en net als een glas bij de juiste toonhoogte, uit elkaar knalt. Al zeer snel boekte hij succes met het bestrijden van de T-baccilli, Lyme, kanker en andere gemene virussen en bacteriën werkte dit principe perfect. Dit is veelbelovende uitvinding die mogelijk vooruitzichten biedt om deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden.

Dit is het laatste en enige mogelijke redding voor Cynthia’s leven.

Cynthia is een alleenstaande moeder van 3 tienerkinderen. Volledig in de steek gelaten door haar echtgenoot die zich niet meer bekommerde om haar nadat de diagnose gesteld was. Sinds die tijd heeft ze het financieel heel zwaar. Naast de gebruikelijke medische kosten heeft ze ook onkosten aan andere alternatieve medicatie om haar leven draaglijker te maken.

De machine, software en een geschikte PC kosten samen 5000 Euro. Dit heeft Cynthia niet. Om haar deze laatste kans te geven willen wij een ieder vragen een financiële bijdrage te leveren om deze machine te kunnen aanschaffen en zo snel mogelijk met deze behandeling te beginnen voordat …… het te laat is.

Mijn sterke en dappere zus die nooit opgeeft, Mijn zus die vecht en doorzet. Mijn zus die altijd voor haar kinderen, familie, vrienden en kennissen klaarstaat en helpt.

Mijn zus heeft nu onze hulp nodig. Laten wij dit met zijn allen voor elkaar krijgen.

Cynthia Schulz de moeder ,de zus, de tante, de dochter, de vriendin, de nicht.

Help haar in deze doneeractie zodat ze zoveel langer bij ons kan blijven en wij nog zoveel langer van haar mogen  genieten.

 Melissa

 

 

 

 

Melissa Schulz
11-12-2018

Lieve vrienden, vrienden van vrienden, ex colllega's, collega's, familie, familie die ver over de grenzen wonen, vaarvrienden van mijn moeder, vrienden van mijn ouders waar ik vroeger logeerde en speelde,  buurmeisjes van vroeger, mensen uit de straat, vrienden van mijn dochter, nichtje en neefjes, ouders van de vrienden van mijn dochter, collega,s van familie anoniemen, mensen die hun dierbare hebben verloren aan dezelfde strijd, oud klasgenootjes, ''stief'' neefjes en nichtjes, Facebook vrienden, vriendinnen en vrienden van mijn zus, bekenden van retraites in Cadzand, familie van mijn bonus dochters.....en iedereen aan wie ik een warm hart toedraag die in deze moeilijke tijd ons met raad en daad bijstaan. 

Cynthia is overweldigd,ontroerd, verbaasd, geemotioneerd, ervaart zoveel liefde en warmte door al jullie donaties. En het allerbelangrijkste door jullie hulp is zij ontzorgd en is er kans op genezing

Door dit enorme bedrag kan ik nu voor haar de geavanceerde versie van de Rife machine kopen. Ook andere dure benodigde protocollen van het Cancerutor kan ik nu voor haar aankopen en hiermee hebben jullie de kans op genezing mogelijk gemaakt.

Vandaag vertelde Cyn mij dat ze nu ook andere mensen wil helpen met de Rife machine...Trots ben ik op haar dat ze zelfs nu aan andere mensen denkt die het moeilijk hebben. 

Jullie allemaal hebben mij zo diep in mijn hart geraakt, ik heb gehuild van geluk dat jullie allemaal zoveel om Cynthia geven.....en het mogelijk hebben gemaakt dat ze nog lang bij ons kan blijven.

Mijn grote dank gaat uit naar mijn moeder die niet of nauwlijks iets weet van social media, maar het toch voor elkaar heeft gekregen om via een link op deze site deze doneeractie naar familie en vrienden heeft kunnen sturen en hier een groot bedrag heeft weten op te halen. Ze verbaast mij elke keer weer......

Jobart dank je dat jij ons zoveel hebt gegeven het afgelopen jaar in financiele steun, bezoeken en support toen ik het ziekenhuis lag, jij ons altijd weer aan het laten lachen krijgt met jouw humor zo adrem en riducule anekdotes. Dit geeft zoveel energie en blijdschap.

Edward en Cea, dank voor jullie financiele en adequate hulp  en het vertrouwen in mij om de benodigde aankopen nog sneller te kunnen aanschaffen. 

Ik zal jullie allemaal zoveel als mogelijk op de hoogte houden van het herstel van mijn lieve zus.

Dank jullie wel !!

Melissa

 

 


250 donaties
€ 10.130,00
Doel: € 5.000,00
202%

Deze actie is gesloten.