Help Cross Jumps de Corona door!

Help Cross Jumps de Corona door! | Geld inzamelen
 
 

Cross Jumps Trampoline Park is een begrip in Breda. De Corona crisis hakt er erg in. Cross Jumps krijgt bijna geen financiële hulp van de overheid en gemeente en moet het zo maar zien te redden.

Iedereen die wel eens bij Cross Jumps is geweest weet dat de gezelligheid en veiligheid voorop staat. In 2020 is Cross Jumps uitgeroepen tot beste sport/recreatie bedrijf van Breda en heeft als eerste trampoline park het certificaat "Veilig trampoline Park" van Trampoline Park Safety in ontvangst genomen.

Cross Jumps is niet als ieder ander trampoline park, maar richt zich op het trainen van kinderen in plaats van het massale springen. Ze hebben veel groepslessen en doen veel met special kids. 

Cross Jumps Gymanstics is de enige trampolinehal in Nederland waar men op Freestyle Trampoline focust. Ook is hier het eerste Europese kampioenschap Freestyle trampoline geweest.

In totaal is Cross Jumps door de Corona 4 maanden gesloten en het ziet er naar uit dat het nog wel even kan duren voordat we weer open mogen. 

Het zou zonde zijn als dit gezellige trampolinepark de Corona crisis niet overleeft.
We zouden het super vinden als jullie een donatie willen doen zodat na de Corona crisis er weer heel veel blije kinderen kunnen komen springen.

Alvast super bedankt.
Team Cross Jumps

www.crossjumps.nl

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
419 donaties
€ 13.645,00
Doel: € 25.000,00
54%

Deze actie is gesloten.