Help Claudia naar Zwolle

Help Claudia naar Zwolle | Geld inzamelen
 
 
Help Clau naar Zwolle

Claudia heeft EDS, secundaire fibromyalgie, copd en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Met de jaren gaat het lichaam achteruit en wordt haar wereld langzaam kleiner. 

Het afgelopen jaar is haar wereld opeens wel heel klein geworden. Sinds oktober 2017 speelt haar SI-gewricht op met als gevolg dat zitten of staan eigenlijk niet meer gaat, niet langer dan 5 min max in ieder geval.

 

Aan de EDS en andere aandoeningen valt niet veel te doen maar aan het SI-gewricht wel. Claudia komt in aanmerking voor 2 operaties, beide kanten worden apart gedaan. We hebben zojuist te horen gekregen dat 30 januari de eerste operatie plaat zal vinden. So far, so good. 

De operaties worden alleen uitgevoerd in Zwolle en nu dus het volgende probleem: het vervoer er naar toe: Claudia woont in Hellevoetsluis.

Vanzelfsprekend hebben wij het hier uitgebreid met haar verzekering over gehad maar vervoer wordt alleen vergoed voor chemo of dialyse..daar hoeft ze gelukkig niet voor.

Claudia moet in totaal in het aankomende jaar voor 2 operaties en minimaal 4x voor controle naar Zwolle. Behoorlijk wat keren vervoer dus.

Voor de aankomende operatie hebben we gelukkig al iemand gevonden die ons brengt en 2 dagen later weer ophaalt: geweldig!! Maar logischer wijs rijdt ook zijn auto niet op water en geld voor benzine is er gewoon niet bij Claudia thuis. Dus vandaar hier onze hulpvraag aan jullie om bij te dragen 😊.  

Deze operaties gaan het leven van Claudia aanzienlijk verbeteren en ze wacht hier al zo lang op. Dit is de strohalm waar ze zich al een jaar aan vasthoudt. 

Wie helpt Claudia naar Zwolle? ♡♡♡Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 380,00
Doel: € 350,00
108%

Deze actie is gesloten.