Help Cindy om weer te kunnen lopen

Help Cindy om weer te kunnen lopen | Geld inzamelen
 
 
Help Cindy om weer te kunnen lopen

Cindy is nog maar drie jaar oud en haar leven is van de ene op de andere dag totaal veranderd. Eind januari werd  ze in de wei  aangetroffen met een  grote wond aan haar rechterbeen. Het is  nog steeds onduidelijk wat er op  die donkere dag met haar is gebeurd. Omdat de wond zich precies in haar  knieholte bevindt verloopt het genezingsproces bijzonder moeizaam. Cindy staat nu al maanden in de kliniek op stal. Haar been is inmiddels strak gespalkt, om te voorkomen dat ze het probeert te bewegen. Elke verkeerde manoeuvre staat het genezingsproces in de weg.  Het totale behandelplan en de revalidatie gaan een zeer lang traject worden en de eigenaar heeft absoluut niet voldoende financiële middelen om alles te kunnen bekostigen. Daarom hebben wij Noodfonds Cindy opgericht, in de hoop dat er veel oprechte dierenvrienden in Nederland zijn die samen met ons Cindy weer een mooie toekomst willen geven.

Cindy is een heel bijzonder paard!  Ze is ontzettend eigenwijs, maar ook heel erg lief. Ze is trouw, aanhankelijk en uitermate intelligent. Gelukkig heeft ze de steun van haar fantastische artsen Ydo en Josephine, die zich voor de volle 100% voor haar inzetten.  Cindy doet enorm haar best om zo goed mogelijk mee te werken, maar het is zichtbaar zwaar voor haar.

Help ons alsjeblieft om  Cindy weer terug te laten keren naar huis. Ze mist haar familie en haar wei. En haar paardenvriendjes missen haar!

Elke bescheiden bijdrage om Cindy  te laten genezen wordt  heel erg gewaardeerd.  En Cindy zal je voor altijd dankbaar zijn!

Voor vragen over Cindy en haar behandeling ben ik ten allen tijde telefonisch bereikbaar op 06-28128265 (Valentina van Dijk/Noodfonds Cindy).

Namens onze allerliefste Cindy: Alvast heel hartelijk bedankt voor je steun en je medeleven.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 230,00
Doel: € 3.500,00
6%

Deze actie is gesloten.