Help Chiney haar huur betalen.

Help Chiney haar huur betalen. | Geld inzamelen
 
 
Door 't overlijden van een vriendin is haar dochter in een zeer moeilijke situatie.

Onze lieve vriendin Chiney Ikosa van 18 gaat door een zeer moeilijke tijd.
Haar moeder, die al jaren kampte met een zware vorm van reuma en hartproblemen, is op 13 februari jl overleden aan de gevolgen van longfibrose. Chiney en haar moeder woonden al jaren met z'n tweetjes in een seniorenwoning, vanwege haar moeders invaliditeit. Vanaf haar achtste jaar heeft ze mede voor haar moeder gezorgd. Dit heeft ze altijd met heel veel liefde gedaan.
Met vakantie gaan met je moeder, wat voor velen heel normaal is, was iets wat Chiney haast nooit heeft meegemaakt. Omdat haar moeder al jaren arbeidsongeschikt was verklaard, hadden ze 't financieel ook niet ruim. Ondanks dit alles was ze altijd een opgewekt kind en klaagde nooit over haar situatie. Maar nu met 't overlijden van haar moeder is ze niet alleen in een zeer verdrietige rouwsituatie terecht gekomen, maar ook financieel, omdat ze zelf de huur moet gaan betalen. Ze komt vanwege haar leeftijd niet in aanmerking voor huursubsidie.
Ze mag van de woningbouw nog een half jaar in de woning blijven totdat ze haar een geschikte woning kunnen bieden. Het enige inkomen van Chiney is het geld dat ze verdiend van haar bijbaantje wat niet veel is. We zijn bezig met een aanvraag voor een studiefinanciering, maar dat laat ook even op zich wachten en zal geen vetpot zijn. Als ze moet gaan verhuizen heeft ze niet genoeg geld om de nieuwe woning te stofferen. We willen Chiney helpen door geld in te zamelen, zodat ze de huur kan betalen en voor de nieuwe woning (bijvoorbeeld verf, gordijnen, laminaat, enz.). Op deze manier heeft ze een zorg minder en kan ze zich beter richten op het verwerken van het overlijden van haar moeder. Je hulp stellen we zeer op prijs en we zijn zeer dankbaar met elke bijdrage. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
204 donaties
€ 3.990,00
Doel: € 3.500,00
114%

Deze actie is gesloten.