Help Chico aan een gezond pootje

Help Chico aan een gezond pootje | Geld inzamelen
 
 
Kosten voor een specialistische operatie is 1200 euro

Dit is Chico een hondje van 9 maanden oud. Hij heeft een aanvaring met een auto gehad en hierdoor is zijn voorpoot vervelend gebroken. De eigenaar wilde het hondje niet meer en daardoor is hij via een andere dierenarts, die helaas geen potjes heeft voor dit soort gevallen, bij ons in de stichting gekomen. Ook wij hebben niet zoveel geld liggen en proberen op deze manier het geld bij elkaar te krijgen voor een plaat in zijn pootje. Hierdoor zal hij gewoon weer goed kunnen lopen. Helpen jullie mee?

Miranda Visscher
27-06-2018

Even een laatste update. Chico is verhuisd naar zijn nieuwe eigenaren. Het gaat heel goed. Hij heeft daar drie nieuwe hondenvriendjes en twee hele lieve baasjes. Hij staat weer goed op zijn pootje en lijkt nergens meer last van te hebben!


Miranda Visscher
15-06-2018

Update Chico

Chico is woensdag geopereerd bij diergeneeskundig centrum Hopmans. Deze kliniek staat altijd klaar voor onze stichting. De operatie is goed verlopen. De specialist heeft tijdens de operatie een Mickey Mouse plaat erin gezet. Deze plaat houdt de botten goed op plek en zal als het goed is niet meer verwijderd worden. We merken dat Chico na de operatie weer even extra bang en boos is op iedereen. Zelfs de specialist noemt hem een felle dondersteen ;) Wij noemen hem een kleine piranha....
We gaan nu een paar keer zijn verband wisselen en volgend weekend verhuist hij naar zijn nieuwe gezin. Zij zijn al wezen kennismaken en van beide kanten zien we het heel positief tegemoet. Wij willen nogmaals iedereen bedanken voor deze kans voor Chico. Hierdoor heeft deze kleine man een geweldige toekomst voor zich


Miranda Visscher
11-06-2018

11/6 Aanstaande woensdag gaat Chico naar de specialist en zal dan een plaat in zijn poot krijgen. We houden jullie op de hoogte van zijn herstel!


88 donaties
€ 1.205,00
Doel: € 1.200,00
100%

Deze actie is gesloten.