Help Chardonay weer lopend door het leven te gaan

Help Chardonay weer lopend door het leven te gaan | Geld inzamelen
 
 

Binnen enkele minuten, van dansend en vol enthousiasme door het leven, naar een compleet uitgevallen rechterzijde van haar lichaam.

Chardonay is een jonge, enthousiaste meid van 18 jaar, wiens leven compleet veranderd is in enkele minuten. Van het één op het andere moment wisten Chardonay haar hersenen geen seintjes meer door te geven naar de rechterzijde van haar lichaam. Geen duidelijke spraak, geen gevoel in haar rechterarm en been en geen coördinatie om deze in beweging te krijgen waren hier de duidelijke gevolgen van..

Na verschillende onderzoeken werd mijn zusje gediagnostiseerd met de ziekte FNS, een onbekende maar daardoor geen minder wrede ziekte, die haar leven compleet overneemt. Behandeling in Nederland is mogelijk op 2 vestigingen, echter is Chardonay afgewezen bij de FNS therapeuten door een te complex ziektebeeld. De HSK kliniek in Woerden kent een lange wachttijd en hebben aangegeven niet met zekerheid te kunnen zeggen of de behandeling aan zou slaan, hier is kortom geen tijd voor. Het advies van de artsen en therapeuten die Chardonay ondertussen heeft bezocht, adviseren om zo snel mogelijk een doel gerichte behandeling te ondergaan, om de kans op herstel zo groot mogelijk te maken.

Gezien het feit, dat de tijdsdruk voor een goed herstel van onschatbare waarde kan zijn, heeft Chardonay groen licht gekregen op een behandeling in Antwerpen. Hier zijn ze voornemens om doormiddel van een intensieve interne behandeling, met behulp van Robot-Assisted walking therapy, Robot-Assisted arm Therapy en electro shock therapy, haar hersenen te stimuleren. 

Helaas, wordt deze behandeling in het buitenland niet vergoed en hopen wij dat, doormiddel van jullie steun Chardonay straks weer lopend door het leven kan gaan en genieten, zoals elke 18 jarige dat doet.

 

Bekijk de link voor een kort filmpje van haar strijd tegen FNS.

https://youtube.com/shorts/0ozJEQqnjAs?feature=share

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

168 donaties
€ 6.015,00
Doel: € 10.000,00
60%