Help Casper

Help Casper | Geld inzamelen
 
 
Help Casper!

Casper is bij Petra gekomen als een bang hondje die niet onder de bank vandaan wou komen. Petra is met Casper bezig gegaan en is ontpopt tot een leuk en vrolijk hondje. 

Casper kreeg heel erg last van zijn rug en heeft veel dierenarts bezoeken gehad. Ze konden maar niet vinden wat het was. 

In het begin ging Casper maandelijks naar een hondenosteopaat dit werd al snel wekelijks tot soms wel twee keer per week. Tot dat ook dat niet echt meer hielp. Heeft de dierenarts Casper doorverwezen voor een echo naar willemsoort. Daar bleek Casper hernia’s te hebben en moest drie weken bench rust en daarna alles langzaam opbouwen.  Zo gezegd zo gedaan. Ook dit mocht niet baten en Casper moest geopereerd worden een operatie inclusief de opnames die alleen al €2000 kostte. Maar Petra zal alles aan haar hondje uitgeven. De dag na de operatie bleek dat Casper niet kon lopen maar dit zal door de zwelling komen. Nu zijn we een aantal dagen verder en hebben we te horen gekregen dat Casper verlamt is. Op langere termijn bestaat er een kans dat het iets beter zal worden. Maar er zullen nog veel kosten komen. De dierenarts kosten lopen nu enorm op en Casper zal een karretje moeten krijgen aangemeten. Wie wil ons helpen Petra bij te staan? Voor een kind zal je het toch ook doen? Petra heeft geen kinderen, maar Casper is haar kind!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 280,00

Deze actie is gesloten.