Help Cashly zo lang mogelijk bij ons blijven

Help Cashly zo lang mogelijk bij ons blijven | Geld inzamelen
 
 
Help Cashly bij ons blijven

Vorig jaar mei/juni heb ik te horen gekregen dat mijn hond DM heeft na aandringen op een DNA onderzoek.

De dierenarts en orthomanueel therapeut trokken meteen de handen er vanaf. Daar stonden we dan...en nu? Hoe verder? Ik ben gaan lezen op internet en dat maakte me intens verdrietig. Komt erop neer dat het hetzelfde is als ALS bij mensen. Belangrijkste is, hij heeft geen pijn! Ik heb vanalles met hem geprobeerd, ander voer, smoothies, fruit en groente, een dieet, voedingssupplementen, druppels etc. en niks hielp. Toen kwam ik in aanraking met hydrotherapie voor honden. Er worden oefeningen met hem gedaan onder water en guess what...hij beweegt weer beter en heeft meer energie! 

Ik heb hem de afgelopen maanden hard achteruit zien gaan. Het begon met zijn linker achterpoot, daar begon hij mee te slepen. Hier kan hij nu niet meer op staan en nu is het begonnen met zijn rechter achterpoot. In huis trekt hij zichzelf vooruit met zijn voorpoten. Het zwemmen zorgt ervoor dat hij flink spierkracht opbouwt in zijn voor- en achterpoten. Het warme water doet hem heel erg goed. Hij is nu al een hele tijd stabiel!! 

Het is alleen een flink kostenplaatje. Deze hydrotherapie wordt alleen in Oirschot gegeven en we wonen in Sittard. We zijn behoorlijk wat geld kwijt aan benzine. 10 sessies hydrotherapie kosten €270,-. Gemiddeld ga ik er 1 à 2 keer per week met hem naartoe. Gezien mijn WIA uitkering is dit moeilijk te bekostigen maar ik wil en kan hem het zwemmen niet ontnemen aangezien het zo goed met hem gaat nu! Wie wilt ons helpen de therapie voort te kunnen zetten? We zijn blij met alle bedragen, alle kleine beetjes helpen.

Cashly is pas 9 jaar geworden 24 januari 2017 en is mijn allerbeste maatje...mentaal is hij nog super fit en vrolijk dus ik wil hem nog zo lang mogelijk bij me houden!

Alle hulp is welkom! Onwijs bedankt alvast

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 70,00

Deze actie is gesloten.