help BVCB uit de brand!

help BVCB uit de brand! | Geld inzamelen
 
 

Beste allemaal,

Voetbalvereniging BVCB is op zaterdagavond 4 februari 2023 opgeschrikt door een zeer grote brand in de kantine. Iets waarvan we hoopten nooit mee te maken, werd helaas werkelijkheid. De brand is ontstaan door kortsluiting en het heeft onze hele kantine verwoest. Het gebouw moest als verloren worden beschouwd en is inmiddels gesloopt. Het voelt alsof ons clubhart deels is gestopt met kloppen. Zeker ook omdat er zich in het gebouw veel kostbare, dierbare herinneringen bevonden, zoals kampioensbekers, shirts en foto’s van alle generaties.

De emotionele en materiele schade is groot, maar we zijn als club direct aan de slag gegaan met de herbouw van onze nieuwe kantine. We zijn in gesprek met diverse partijen voor de nieuwbouw en daarnaast hebben onze vrijwilligers de mouwen opgestroopt om te helpen. Het is voor ons mooi om te zien hoe onze leden, vrijwilligers, sponsoren en zelfs inwoners van de gemeente diverse initiatieven hebben opgestart voor de nieuwbouw.

Het kost geld om ons blauwwitte hart weer volledig te laten kloppen. We moeten bouwen en onze identiteit in de nieuwe kantine laten terugkomen. Daar hebben we ieders hulp bij nodig, zowel binnen als buiten de club. Wij hebben uw (financiële) support hard nodig bij herbouw van onze nieuwe kantine. Help ons en draag een steentje bij met als doel dat we met elkaar in onze nieuwe kantine weer mooie (voetbal-)verhalen kunnen delen.

Geen S.CCES zonder U!

De leden van BVCBEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
100 donaties
€ 8.009,00
Doel: € 100.000,00
8%