Help BS Bergen op Zoom terug naar de Eredivisie

Help BS Bergen op Zoom terug naar de Eredivisie | Geld inzamelen
 
 
Beach Soccer Bergen op Zoom heeft jullie nodig om terug aan de top te komen

BS Bergen op Zoom is een Beach Soccer vereniging die actief is in de Nederlandse Eerste Divisie. BS Bergen op Zoom is in 2015 opgericht nadat ze via het Nationale Kampioenschap voor amateurs, promoveerden naar de Eredivisie. In 2017 is er naast de Eredivisie, ook een Eerste Divisie bijgekomen. Doordat BS Bergen op Zoom zich niet wist te plaatsen bij de top 8, stroomden zij door naar de Eerste Divisie. Afgelopen jaar is het helaas niet gelukt om via de Play Offs terug te keren naar de Eredivisie. Het huidige seizoen zal BS Bergen op Zoom daarom voor het 2e jaar uitkomen in de Nederlandse Eerste Divisie.

Voor het seizoen 2018 zijn de speellocaties dan ook bekend: 

- Harderwijk
- Ede
- Almere
- Dronten
- Heerlen
- Amsterdam
- Scheveningen

De Nederlandse Eerste Divisie bestaat uit 9 beachsoccer teams. De nr 1 zal rechstreeks promoveren naar de Eredivisie en de nr 2 en nr 3 spelen nog play offs voor promotie. Meer informatie hierover kunt u vinden op website van Beach Soccer Bond Nederland.

Uiteraard wil BS Bergen op Zoom het visitekaartje zijn van onze regio! Hiervoor hebben we dan ook jullie hulp nodig. Wij willen dan ook vragen om via onze crowdfundingsactie een steentje bij te dragen om BS Bergen op Zoom op het hoogste niveau actief te laten zijn.

Op dit platform willen wij, BS Bergen op Zoom extra geld inzamelen om bijvoorbeeld nieuwe materialen aan te schaffen. Denk hier bijvoorbeeld aan wedstrijdkleding en trainingsmaterialen (ballen, hesjes, pionnen etc.). Daarnaast hebben wij als vereniging te maken met inschrijfgeld en reiskosten naar de verschillende speelsteden.

Daarnaast zijn wij ook nog opzoek naar Sponsoren voor onze nieuwe thuistenue's. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Selectie BS Bergen op Zoom 2018:

1.   Nikai Derwort
2.   Bart van Nispen
3.   Rob Dietvorst
4.   Bart Dietvorst
7.   Nicky Nuytemans
8.   Max Geers
9.   Marvin Bedaf
19. Tim CornelEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 265,00
Doel: € 2.500,00
10%

Deze actie is gesloten.