Help Bredi Slinkers naar het EK

Help Bredi Slinkers naar het EK | Geld inzamelen
 
 
Maak Bredi zijn droom werkelijkheid

Wij zijn super trots dat Bredi Slinkers (13 jaar) mag deelnemen aan de Europese Worstel Kampioenschappen voor Schoolboys in Servie van 19 tot 21 mei 2017. 

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat zo’n EK zal plaatsvinden voor de categorie Schoolboys. Het is goed nieuws dat Bredi zowel Nederland als onze vereniging de Halter daar mag vertegenwoordigen. Wij zijn trots op zijn talent en willen die graag in Servië laten zien. 

Het slechte nieuws is dat dit toernooi pas sinds eind 2016 bekend is geworden en hierdoor is er geen subsidie vanuit de bond en andere technische coördinaties beschikbaar. Kortom Bredi zal het geld voor de trip allemaal zelf moeten ophoesten.

Hij wordt samen met een coach en trainer verwacht waardoor het om een fors totaal bedrag gaat van bijna €3000,- (kleding, vliegtickets, onderdak, eten/drinken).

De worstelvereniging De Halter en de familie is het al gelukt om in eigen kring meer dan €1000,- bij elkaar te verzamelen!!! Om Bredi richting het EK te krijgen hebben wij dus nog hulp nodig voor de overige €2000. Helpen jullie mee?!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 320,00
Doel: € 2.000,00
16%

Deze actie is gesloten.