help Bram rijden!

help Bram rijden! | Geld inzamelen
 
 
voor jonge kinderen met autisme en gedragsstoornissen

Elk kind verdient het om lekker buiten te spelen. Om met vriendjes en vriendinnetjes de wereld te ontdekken. Maar voor sommige kinderen is dit helaas niet vanzelfsprekend. Voor kinderen met autisme en/ of AD(H)D is het soms moeilijk om aansluiting te vinden bij anderen, omdat zij emoties en prikkels op een andere manier verwerken en dit niet altijd wordt begrepen. Deze kinderen hebben daar extra ondersteuning en begeleiding bij nodig.

Stichting BRAM Lelystad zet zich in voor deze kinderen. Door het organiseren van activiteiten, uitjes en evenementen die aansluiten op hun belevingswereld. Zodat ook zij in hun vrije tijd de kans krijgen om hun superpowers te ontdekken en sociale vaardigheden te ontwikkelen. Door in de weekenden of in vakantieperiodes samen te koken of kunstwerken te maken of de natuur, techniek en wetenschap te ontdekken.

Sinds 2016 heeft Stichting BRAM Lelystad al veel kinderen en gezinnen mogen helpen, maar omdat deze groep groeiende is en om zoveel mogelijk kinderen met autisme en/ of AD(H)D van 6 tot en met 12 jaar de gelegenheid te geven om mee te gaan, hebben wij jouw hulp hard nodig! Met de opbrengst van deze inzamelingsactie kunnen wij een eigen bus aanschaffen, waarmee we 6 kinderen en 3 begeleiders kunnen vervoeren. Help jij ons mee onze superhero’s te vervoeren? Steun Stichting BRAM en help ons alsjeblieft op weg!

Kijk voor meer informatie op www.bramlelystad.nl of neem contact op met ons op via info@bramlelystad.nl of 06 – 11 10 93 99.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

32 donaties
€ 1.342,00
Doel: € 10.000,00
13%

Deze actie is gesloten.